Ľubomír Hudačko Správy

Úspech prešovských lekárov, vášeň motorkára či rekonštrukcia Solivaru: Pozrite najklikanejšie články celého týždňa

Uplynulé dni boli opäť bohaté na udalosti. My sme vybrali 5 spravodajských momentov, ktoré u čitateľov portálu Prešov 24 zarezonovali najviac. Pozrite si najklikanejšie články celého týždňa.

Ilustračný obrázok k článku Úspech prešovských lekárov, vášeň motorkára či rekonštrukcia Solivaru: Pozrite najklikanejšie články celého týždňa
Zdroj: Dnes24.sk

Prešovčan Martin a jeho láska k motorkám

Prešovčan Martin Vichrest miluje motorky a na jeho vášeň sme sa pozreli bližšie. Je pravým harleyákom, ročne najazdí aj 18 000 kilometrov. Prezradil nám aj to, že ho určite neuvidíte, ako počas jazdy počúva hip hop či ľudovky. Viac v rozhovore.

Čítajte tu: Prešovský harleyák: Motorka je geniálny čistič mozgu, policajti odo mňa žiadajú zatúrovať

Popredné priečky lekárov z prešovskej nemocnice

Lekári z prešovskej nemocnice J. A. Reimana opäť bodovali. Až piati sa v ankete TOP lekári umiestnili na popredných priečkach, keďže traja obsadili druhé miesto a dvaja tretie miesto. Z úspechov kolegov sa teší aj ich vedenie.

Čítajte tu: Odborníci našej nemocnice na čelných priečkach: Títo prešovskí doktori bodovali v ankete TOP lekári Slovenska

Nový rektor Prešovskej univerzity

Prorektori, šesť nových dekanov a najmä nový rektor Peter Kónya. Tí všetci boli slávnostne inaugurovaní počas otvorenia ďalšieho akademického roka 2015/2016 na Prešovskej univerzite. Kónya počas udalosti predstavil aj svoje priority a ambíce…

Čítajte tu: Nový rektor Prešovskej univerzity predstavil svoje priority: Peter Kónya o tom, čo chce zrealizovať!

Rekonštrukcia Solivaru v obrazoch

Pýcha a dominanta Solivaru už niekoľko týždňov ľudí teší novým vzhľadom. Ako to ale vyzerá vnútri vyhoreného skladu soli? S rekonštrukciou robotníci finišujú, dokonca si vo vynovenom objekte ľudia nájdu aj prácu.

Čítajte tu: Rekonštrukcia už finišuje, nahliadnite s nami dovnútra: Sklad soli a jeho nová podoba zachytená na fotkách

Salmonelóza na prešovskej škole

Žiaci mali opäť voľno, hoci tentoraz neplánované. V Prešove sa na jednej zo základných škôl rozšírila salmonelóza a lekári zo Sekčova zažili veľký nápor pacientov. Na škole bolo od 22. septembra vyhlásené riaditeľské voľno.

Čítajte tu: Na prešovskej základnej škole vyčíňa salmonelóza: Zdroj nákazy nie je známy, vyučovanie je zastavené!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM