Tomáš Šuhajda Rôzne

Toto sa nedalo prehliadnuť: Stromy na humenskom námestí pútali pozornosť okoloidúcich!

Čo to tam píše? Hovorili si zaiste mnohí, ktorí prechádzali Námestím slobody v Humennom. Na stromoch boli pripevnené papiere s akýmisi výrokmi, starostlivo uložené v euroobaloch. Pozrite si fotografie z miesta.

Ilustračný obrázok k článku Toto sa nedalo prehliadnuť: Stromy na humenskom námestí pútali pozornosť okoloidúcich!
Zdroj: Dnes24.sk

Je sobota, pri amfiteátri v Humennom sa na niekoľko hodín usídlili vojaci. Na programe bola akcia Ukáž na čo máš! A vonku počasie, ktoré veru vôbec nepripomína zimu. Pár desiatok metrov ďalej a sme už na pešej zóne. Ľudí aj vzhľadom na uvedené skutočnosti je tu nemálo.

Len málokoho z nich nechal chladným tento nevšedný výjav. Na stromoch boli pripevnené papiere v euroobaloch s rôznymi textami. Niektorí napínali oči, niektorí pristúpili bližšie k tomu ktorému stromu, aby zistili, čo je tam napísané.

Texty na jednotlivých stromoch sa líšili i opakovali. Všetky však mali jednu spoločnú črtu. Tvárili sa ako krátke výstrižky výrokov, ktoré mali odznieť z úst humenskej primátorky Jany Vaľovej na pôde NR SR alebo mestského zastupiteľstva. Autor alebo autori toho celého dá sa predpokladať nie sú práve jej priaznivcami… Veď pozrite si foto v galérii.

O vyjadrenie sme požiadali tlačový referát Mestského úradu v Humennom. Boli sme zvedaví, či kamery napojené na Mestskú políciu neodhalili autorov tohto počinu. Na odpovede čakáme. Budeme vás informovať.

Foto z humenského námestia: Na stromoch sa objavilo toto!
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM