Správy

Aký bol v Prešove rok 2020? TOTO sú TOP články, ktoré vás u nás zaujali najviac

Končí sa rok 2020, ktorý sa zapísal do dejín najmä ako čierny a v znamení koronavírusu. Čitateľov Prešova však bavili hlavne kuriózne témy.

Ilustračný obrázok k článku Aký bol v Prešove rok 2020? TOTO sú TOP články, ktoré vás u nás zaujali najviac
Zdroj: Dnes24.sk

V roku 2020 sa hovorilo najmä o koronavíruse, no témou ešte na začiatku roka boli najmä parlamentné voľby.

Čitateľov na webe Prešov Dnes24 zaujali tiež kuriozity či otvorenie nového nákupného centra.

Samozrejme, vo veľkom bodovala najmä téma pandémie, ale tú sme sa rozhodli tentoraz vynechať a zamerať sa na ostatné druhy správ.

TOTO boli najčítanejšie články v roku 2020:

Peniaze zo zbierky

V januári v Prešove ešte vo veľkom rezonovala téma výbuchu plynu. Objavili sa prípady, keď časť ľudí žiadala svoje peniaze na zbierku pre obyvateľov Mukačevskej späť.

Prečítajte si celý článok

Pád rampy

V januári Prešov vystrašil aj pád rampy na sídlisku Šváby. Našťastie, nikto sa pri tejto udalosti nezranil a postupom času v letných mesiacovh vyrástla na mieste úplne nová betónová rampa.

Prečítajte si celý článok

Nový kruhový objazd

Čitateľov tiež zaujal chystaný nový kruhový objazd a obnova ciest v okolí Hviezdoslavovej či Štefánikovej ulice. Mesto vo februári uzavrelo hneď niekoľko lokalít.

Prečítajte si celý článok

Kuriozita na ceste

Suverénne najčítanejší článok roka 2020 na webe Prešov Dnes24 bol prípad vodiča, ktorý po uliciach za autom ťahal kus stromu. A nebolo to podľa svedka nevedomky, práve naopak.

Prečítajte si celý článok

Dokument Mukačevská 7

Na televízne obrazovky sa po niekoľkých mesiacoch dostal dokument o tragédii na Mukačevskej ulici. Článok o tejto skutočnosti zaujal mnohých čitateľov v apríli.

Prečítajte si celý článok

Posun začiatku Prešova

V máji došlo v smere od rekreačnej oblasti Sigord a obce Dulová Ves k netradičnej zmene. Obyvatelia si všimli, že tam posunuli dopravnú značku.

Prečítajte si celý článok

Príbeh z parkoviska

Michaela z Michaloviec v Prešove pocítila ľudskosť na vlastnej koži. Hľadala súrnu pomoc kvôli defektu, neskôr dostal zážitok zaujímavú zápletku.

Prečítajte si celý článok

Záchrana auta

Podobne ľudskú skúsenosť mal aj vodič, ktorému ktosi pred dažďom zachránil auto. Slnečný deň sa totiž premenil na lejak a Števo v Prešove netušil, čo to môže spôsobiť.

Prečítajte si celý článok

Otvorenie nákupného centra

Dlhé obdobie bol Prešov bez nákupného ošiaľu v centre mesta. V októbri sa to však zmenilo a po odklade sa ho podarilo otvoriť.

Prečítajte si celý článok

Vtipný vodič

Aj v závere roka pobavil čitateľov vtipný prípad z ciest. V dobe pandemickej poteší hoci aj len krátkodobé rozveselenie. Svoje o tom vedeli vodiči na najväčšom sídlisku v Prešove.

Prečítajte si celý článok

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM