Ľubomír Hudačko Správy

Michaela na facebooku píše o defekte v Prešove: Muž jej pomohol, no v aute čosi zabudol

Michaela z Michaloviec v Prešove pocítila ľudskosť na vlastnej koži. Hľadala súrnu pomoc kvôli defektu, neskôr však zážitok dostal zaujímavú zápletku.

Ilustračný obrázok k článku Michaela na facebooku píše o defekte v Prešove: Muž jej pomohol, no v aute čosi zabudol
3
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

V Prešove na Šmeralovej ulici sa 30. mája popoludní odohral pre Michaealu z Michaloviec nezabudnuteľný zážitok.

Bez slova bol ochotný

Po niekoľkých hodinách sa vybrala k svojmu autu a zistila, že na prednej pneumatike má defekt. V stave beznádeje obvolávala svoje prešovské kontakty aj servis, no nikto jej nedvíhal. S malou dušičkou tak prišla k rodinke, ktorá bola na detskom ihrisku vedľa parkoviska a vysvetlila im svoju nemilú situáciu.

„Poprosila som ich, či by mi nevedeli nejako pomôcť. Muž s ortézou na ruke bol bez slova ochotný vymeniť rezervu a riadne sa s tým natrápil. Akúkoľvek odmenu za to nechcel prijať a ešte sa ospravedlňoval, že mi pri manipulácii so zdvihákom niečo na aute poškrabal,“ prezradila Michaela začiatok svojho príbehu.

Napísala o tom na facebooku

Ochotný muž jej všetko aj upratal naspäť, no o deň neskôr si v kufri našla jeho ortézu, ktorú si tam zabudol. „Netuším, ako sa volá ten muž, ale viem, že na tento jeho dobrý skutok nikdy nezabudnem,“ hovorí.

Napadlo jej o tom napísať na facebooku s tým, že tohto dobrého človeka vypátra a rada by mu aspoň vrátila tú ortézu. Jej príspevok má stovky zdieľaní.

Príde na ihrisko opäť

„Muž by mohol mať 35–40 rokov, bol vysoký, štíhly, mal zelenú vetrovku a bol na ihrisku so svojou rodinkou. Mal pravdepodobne zlomené alebo operované ľavé zápästie. Mal na ňom aj obväz a na tom tú ortézu, ktorá ostala v mojom aute,“ vysvetlila Michaela, ktorá zároveň poskytla aj fotografie ortézy, ktorú nájdete v priloženej fotogalérii.

Najbližšiu sobotu bude opäť v Prešove, zoberie ju so sebou a bude dúfať, že muža s rodinou na ihrisku opäť nájde. „Ozaj to musel byť dobrý človek, pretože ma ešte aj navigoval, kde mám ísť dofúkať rezervu,“ dodala na záver.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Obrazom: Stratená ortéza muža, ktorý pomáhal s defektom
3
Galéria
Zdroj: čitateľka Michaela

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM