Ľubomír Hudačko Rôzne

Netradičné situácie či prekvapenie počas svadobného obradu: Prešovská radnica zaznamenala aj tieto nevšedné prípady!

Moment, ktorý si mimoriadne ceníme má plnú vážnosť v každom ohľade. Do manželstva nevstupujeme každý deň a preto by mal byť deň D pripravený tip top. Niekedy sa však udejú aj netradičné, či prekvapujúce situácie. Aha, aké zaznamenala v ostatnom období prešovská radnica.

Ilustračný obrázok k článku Netradičné situácie či prekvapenie počas svadobného obradu: Prešovská radnica zaznamenala aj tieto nevšedné prípady!
Zdroj: TASR

Aj v jednom z najočakávanejších dňoch života sa môže prihodiť nečakaná situácia, ktorá zaskočí oddávajúceho či hostí.

V obradnej sieni bolo horúco

Hoci sa všetko na veľký deň D pripravuje najlepšie, ako to samotní hostitelia vedia, predsa len môže prísť k nečakanému momentu. Radnica v Prešove pred časom totiž zaznamenala nejeden kuriózny prípad. Nevesty sa neraz na sobáš nedostavili a svadbu jednoducho zrušili. Pred šiestimi rokmi bolo v obradnej sieni napríklad neraz pekne horúco.

„Mali sme sobáš, keď pár minút pred jeho začiatkom rodina telefonicky oznámila, že snúbenci sa na obrad nedostavia. Konkrétne dôvody nám neoznámili,“ uviedla hovorkyňa mesta Veronika Kmetóny Gazdová. Vlani prišlo aj k iným, pozitívnejším prípadom. „Jedným mladomanželom ich hostia pripravili prekvapenie a to také, že im pri výmene svadobných prsteňov prišla zahrať obľúbená prešovská skupina. Stáva sa tiež aj to, že mladým snúbencom „asistuje“ pri výmene obrúčok ich dieťa, ktoré sa tak stáva súčasťou budúcej spomienky na významnú udalosť,“ poznamenala ďalej hovorkyňa a pokračovala:

Psík so slávnostnou vizážou

„V minulom roku bol na jednom sobáši netradičný hosť – psík, samozrejme so slávnostnou vizážou, ktorú dotváral motýlik vo farbách nevestinej kytice.“ Z radnice sme sa dozvedeli, že počas roka 2015 nebola od snúbencov žiadna špeciálna požiadavka na netradičný termín a čas, väčšinou sa termíny plánovali na základe iných okolností, ako napríklad numerologických výkladov magických dátumov. Požiadavky sa však týkali miesta.

"Štrnásť sobášov sa uskutočnilo mimo sobášnej miestnosti, napríklad v zariadeniach či záhradách, kde sú priestory prispôsobené tejto slávnostnej udalosti,“ dodala Kmetóny Gazdová. Ako hovorkyňa dodala, v súčasnosti sa vyššie spomínané kuriózne prípady so zrušením svadby už nevyskytujú.

Môže vás zaujímať:

Láska nepozná hranice, platí to aj pre Prešov: Aj takíto zaľúbenci mali svadbu v našom meste!

Prešovská vizážistka otvorene: 5 najčastejších chýb, ktorých sa dopúšťajú Prešovčanky pri líčení

Známa kaderníčka z nášho mesta to prezradila: Pozrite, aké požiadavky majú prešovské nevesty

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM