Rôzne

Prešovský dopravný podnik láka návštevníkov: Čo nás čaká na Dni otvorených dverí?

Dopravný podnik mesta Prešov v tomto roku oslavuje okrúhle narodeniny. A ľudí pozýva na Deň otvorených dverí. Na čo sa môžete tešiť?

Ilustračný obrázok k článku Prešovský dopravný podnik láka návštevníkov: Čo nás čaká na Dni otvorených dverí?
Zdroj: TASR

Dopravný podnik mesta Prešov pozýva všetkých Prešovčanov aj návštevníkov na Deň otvorených dverí spojený s oslavou 70. výročia založenia tejto spoločnosti. Pre verejnosť je pripravený zaujímavý program.

Podujatie sa uskutoční 7. septembra 2019 od 10.00 do 13.00 hod. v areáli Dopravného podniku na Bardejovskej ulcii č. 7 v Ľuboticiach. Pripravený je pestrý program pre deti aj dospelých.

Na návštevníkov čaká prehliadka areálu a dielní, prejazd umyvárňou či výstava historických vozidiel. Deti sa môžu tešiť na dopravnú výchovu na miniihrisku, maľovanie na tvár a rôzne súťaže. Nebude chýbať dobrá hudba v podaní BB Country či vystúpenia mažoretiek.

„Počas Dňa otvorených dverí v Dopravnom podniku mesta Prešov sa do areálu môžu návštevníci priviezť bezplatnou kyvadlovou dopravou. Prvá trasa bude viesť zo Sídliska III. po uliciach Levočská – Duklianska – Bardejovská, až do areálu DPMP. Druhou trasou sa do areálu DPMP môžu dopraviť návštevníci zo Sídliska Šváby a Sídliska Sekčov,“ prezradila tlačová referentka Msú v Prešove Lenka Šitárová.

Ako ďalej Lenka Šitárová informovala, z areálu DPMP budú premávať po rovnakých trasách obidvoma smermi spoje s odchodmi o 11.00, 12.00 a 13.00 hod.

A v obrazoch si pozrite, že DPMP si pripomenul svoje 70. narodeniny aj archívnymi snímkami. Kliknite si fotogalériu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Dopravný podnik mesta Prešov je tu už desiatky rokov: FOTKY z jeho histórie
2
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM