Hokej

Prešovčania pokračujú v skvelých výkonoch: Hokejisti vyhrali piaty zápas za sebou a šplhajú sa tabuľkou hore!

Ide im karta. Prešovským hokejistom sa darí a vyhrali päť zápasov za sebou, z toho štyri v rade v riadnom hracom čase. Po kanonáde so Spišskou Novou Vsou si tentoraz poradili aj s Novými Zámkami a vyhrali na ich ihrisku. Dva góly zaznamenal Jokeľ, ktorý má skvelú formu a Penguins stúpajú tabuľkou.

Ilustračný obrázok k článku Prešovčania pokračujú v skvelých výkonoch: Hokejisti vyhrali piaty zápas za sebou a šplhajú sa tabuľkou hore!
Zdroj: Dnes24.sk

Prešov začal podľa webu prvaliga.sk stretnutie veľmi dobre, už v 4. minúte otvoril skóre šiestym gólom v sezóne Oliver Jokeľ.

Nové Zámky dokázali odpovedať pomerne rýchlo, v 6. minúte vyrovnal Ondrej Štefanka a diváci zahádzali ľadovú plochu plyšovými hračkami. V poslednej štvrtine prvého dejstva mali možnosť presilovej hry ako domáci, tak aj hostia, no skóre sa nemenilo.

V druhej tretine videli ľudia na zimnom štadióne v Nových Zámkoch len gól Igora Halása, ktorý si tak upevnil miesto na čele štatistiky strelcov. Posledné dejstvo otvoril vyrovnávajúcim presným zásahom talentovaný Lukáš Tábi. Napínavé stretnutie rozhodol v 59. minúte druhým gólom v zápase Oliver Jokeľ. Prešov porazil Nové Zámky a v tabuľke ich tak predbehol.

HC Nové Zámky – HC Prešov Penguins 2:3 (1:1, 0:1, 1:1)

  • Góly: 6. Štefanka (Sucharda, Tábi), 42. Tábi (Bašić) – 4. Jokeľ, 39. Halás (Prokop), 59. Jokeľ.

Nové Zámky: Kristín – Čaládi, Chovan M., Fábry, Ďurčo, Dubec Martin, Štefanka, Sucharda, Tábi, Šiška, Bašič, Hegyi, Gula, Koutník, Baron, Dubec Marek, Hrudík, Weissmann

Prešov: Marton – Kivader, Prokop, Pulščák, Šechný, Kihoon, Novický, Pitka, Dancsák, Halás, Nitriansky, Obšut, Tartaľ, Tkáč, Chalupa, Jokeľ, Kohutiar, Török.

  • Divákov: 768

Môže vás zaujímať:

Mesto prevzalo zimný štadión: Sú na ňom už vymenené všetky zámky!

Slovenský unikát, ktorý nájdeme jedine v Prešove: Velodrómu svitá na lepšie časy!

Na Sekčove vyrastie stavba za stovky tisíc eur: Nový športový stánok s umelou ľadovou plochou!

foto: Vlado Salzer

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM