Rôzne

Krásnu Humenčanku čaká finále Miss Slovensko: Na toto sa Dominika teší najviac!

Už tento týždeň zabojuje krásna Humenčanka o korunku kráľovnej krásy. Dominika Grecová nám porozprávala o svojich pocitoch pred finálovým večerom.

Ilustračný obrázok k článku Krásnu Humenčanku čaká finále Miss Slovensko: Na toto sa Dominika teší najviac!
5
Galéria
Zdroj: Miss Slovensko

V sobotu 28. apríla sa počas finálového večera rozhodne o víťazke titulu Miss Slovensko 2018. Pre Humenčanov to môže byť o to zaujímavejšie, že medzi finalistkami sa nachádza aj jedna dlhonohá kráska z nášho mesta, Dominika Grecová.

Tá zažila uponáhľané uplynulé týždňe. Dni nabité programom od skorého ráno až do večerných hodín. „Na jednej strane je to unavujúce, no zároveň nás to aj veľmi obohacuje. Stretávame nových ľudí, nové príbehy. Veľmi sa mi páčilo stretnutie s Martinkom z Hlohovca, s ktorým sme absolvovali výlet. Stretnutie sa konalo pod záštitou nadácie Pontis k projektu Srdce pre deti,“ prezradila pre náš spravodajský portál Dominika.

Predchádzajúce dni boli mali finalistky vyplnené prípravou a realizáciou jednotlivých módnych prehliadok na Eurovea Fashion Forward. „Tam sme postupne nadobúdali istotu vo vystupovaní, čo sa nám určite zíde vo finálový večer,“ povedala mladá Humenčanka a doplnila, že tento posledný týždeň je venovaný samotnej príprave galavečera. Je spojený s nacvičovaním choreografie či skúšaním šiat.

…Predzvesť toho, že finálový večer sa nezadržateľne blíži. Podľa Dominiky bude určite nabitý energiou. „Ja osobne sa teším na prezentáciu krásnych modelov šiat. Teším sa aj na svojich blízkych, ktorých som už 2 týždne nevidela. Teším sa aj na samotné vyhodnotenie súťaže, nech už dopadne akokoľvek. Táto súťaž mi dala veľa dobrých skúseností, ktoré budem vedieť uplatniť vo svojom budúcom osobnom aj profesionálnom živote.“

A z čoho má naopak, najväčšie obavy? „S ohľadom na to, že ide o živé vysielanie, všetci očakávame, že bude veľmi náročné časové zosúladenie jednotlivých vstupov, čo môže vniesť medzi nás stres,“ predvída Dominika Grecová. Držíme prsty!

Je z Humenného a dostala sa do finále Miss: Pozrite si krásnu Dominiku na FOTO
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM