Ľubomír Hudačko Rôzne

Prešovské trhy a parkúrové preteky sú za nami: Pozrite si ich zachytené na fotkách

Aj tento rok Prešovské trhy a parkúrové preteky ponúkli atraktívny program a ďalšie lákadlá. Vychutnajte si ich zachytené na fotografiách.

Ilustračný obrázok k článku Prešovské trhy a parkúrové preteky sú za nami: Pozrite si ich zachytené na fotkách
29
Galéria
Zdroj: Zuzana Balenčin

Pravidelné septembrové podujatie v podobe Prešovských trhov prilákalo aj tento rok návštevníkov, ktorí mali k dispozícii množstvo druhov tovaru a taktiež si mohli užiť aj sprievodný program, v ktorom si prišli na svoje napríklad i priaznivci folklóru. Skrátka, samozrejme, neostali ani fanúšikovia športu. Tradične boli na programe totiž tiež parkúrové preteky. Prešovčanov prezývajú koňare a tak si obyvatelia nášho mesta mohli prísť na svoje.

„Účasť na trhoch považujem za samozrejmosť, nenechal som si ich ujsť ani tentoraz. Viac sa mi síce páčilo, keď boli situované pred Mestskou halou, ale tam pre zmenu nebol tento parkúr. Takže za mňa spokojnosť,“ prezradil svoje dojmy Prešovčan Erik.

„Som rada, že toto podujatie ešte nezaniklo a že si aj do Jazdeckého areálu ľudia vedia nájsť cestu. Tradície by sa mali zachovávať,“ povedala pre náš spravodajský portál Simona. Tradične vám z podobných podujatí prinášame aj bohatú fotogalériu. Inak tomu nie je ani tentoraz, v obrazoch si môžete pozrieť snímky od Zuzany Balenčin. Rozhodne si ich nenechajte ujsť.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

V Prešove sme si užili trhy aj parkúrové preteky: Takto to vyzeralo na mieste
29
Galéria
Zdroj: Zuzana Balenčin
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM