Ľubomír Hudačko Rôzne

Prelet nad uplynulými dňami v Prešove: 5 najčítanejších správ týždňa

Končí sa ďalší týždeň a ten priniesol v našom meste všakovaké témy. Prešovčania sa o dianie okolo seba zaujímajú, na čo sa klikalo na webe najviac?

Ilustračný obrázok k článku Prelet nad uplynulými dňami v Prešove: 5 najčítanejších správ týždňa
Zdroj: Dnes24.sk

Tatran bojoval o postup

Niečo podobné si fanúšikovia len tak nepamätajú. Dráma na konci sezóny v II. futbalovej Doxxbet lige nemá obdobu. Tímy zo špice tabuľky sa akoby predbiehali v tom, kto komu ponúkne šancu súťaž vyhrať a preto bol na tom veľmi dobre pred posledným zápasom aj Prešov. Mal veľkú šancu byť prvým.

Kvíz s východniarskymi výrazmi

Hoci Prešovčania a spol. už nepoužívajú svoje nárečie tak často ako kedysi, počuť ho vždy pohladí dušu rodákov. Naše nárečie navyše skrýva mnoho pozoruhodných a zaujímavých výrazov. Niektoré z nich však môžu byť najmä pre mladých už veľkou neznámou. A ako ste na tom vy? TU sa skúste otestovať aj vy.

Exposlanec naštartoval zmenu

Prešovský exposlanec Ján Čižmár členom mestského zastupiteľstva povedal jasný odkaz. Na rokovaní priznal, že sa hanbí, primátorke na stôl položil desať eur a podarilo sa mu naštartovať potrebnú zmenu. Akú? To sa dozviete v našom článku k tejto téme.

Štart letnej sezóny na kúpalisku

Horúcich dní v Prešove pribúda a tak je na mieste otázka, kedy sa sezónu chystá započať aj letné kúpalisko na Sídlisku III. V jeho areáli sa síce v týchto dňoch realizujú rôzne vylepšenia, no predpokladaný štart sa už blíži.

Dni mesta Prešov

Bolo sa na čo tešiť, v Prešove celý týždeň prebiehali Dni mesta. Obľúbené podujatie predstavilo bohatý program, vystúpili známe, ale aj revivalové hudobné skupiny. Okrem toho sme sa dočkali aj úplnej novinky, ktorá sa týkala tradičného východniarskeho jedla. O čo vlastne išlo si pozrite TU.

foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM