Ľubomír Hudačko Rôzne

Parkovisko pri Prešovskej univerzite pripomína tankodrom: Dočkajú sa vodiči zmeny? FOTO

Nejeden vodič na tomto mieste zaplače. Parkovisko pri Prešovskej univerzite totiž pripomína tankodrom. Môžu sa motoristi tešiť, že sa dočkajú zmeny?

Ilustračný obrázok k článku Parkovisko pri Prešovskej univerzite pripomína tankodrom: Dočkajú sa vodiči zmeny? FOTO
Zdroj: TASR

Diery hlboké aj niekoľko centimetrov. Tým sa môže „pochváliť“ parkovisko na Ulici 17. novembra, ktorého technický stav nie je vôbec ružový.

Boli sme preto zvedaví, či sa mesto podujme na opravu, to však ako nám na radnici prezradili, nemá daný pozemok v správe. „Mesto Prešov nemá predmetný pozemok vo svojej správe z čoho vyplýva, že nebude opravovať výtlky na tomto parkovisku. So žiadosťou o opravu parkoviska sa obráťte na správcu a vlastníka, ktorým je Prešovská univerzita,“ uviedol Igor Zvoláreň, koordinátor Odboru dopravy, životného prostredia a komunálnych služieb v Prešove.

Obrátili sme sa preto aj na Prešovskú univerzitu. „Ešte v minulom roku šiel pokyn z vedenia univerzity k oprave výtlkov. Hľadá sa firma, ktorá by to bola ochotná výtlky opraviť. Ten čas sa naťahuje z dôvodu, že firmy sa odvolávajú na nedostatok času pri stavbách diaľníc. Ukončenie opravy výtlkov sa plánuje v priebehu tohto leta,“ uviedla Andrea Čajová, hovorkyňa Prešovskej univerzity v Prešove.

Situácia v predmetnej lokalite ani zďaleka nie je ideálna, čo potvrdzujú samotné snímky z miesta. Tie si môžete pozrieť v našej fotogalérii. Vodičom preto ostáva veriť, že ich tátošom bude vďaka sľúbenej oprave dopriate dostatočné pohodlie.

Môže vás zaujímať:

Naoko obyčajná križovatka, ale z pohľadu vodiča možný problém: Semafor v Prešove zakrýva dopravná značka, FOTO

Prešovské cesty očami vodičov: 3 miesta, ktorých sa pri jazdení obávajú najviac

Keď sa začnú smiať už aj inštruktori… Vtipné príhody z prešovskej autoškoly, ktoré musíte počuť :)

Parkovisko na Ulici 17. novembra je dierami priam posiate
4
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM