Ľubomír Hudačko Šport

Parádny výsledok chlapcov z tenisovej akadémie v Prešove: Nad všetkými vyhrali a získali majstrovský titul!

Kvalitná generácia mladých tenistov nikdy nie je na škodu, v Prešove sa môžeme pýšiť ďalším úspechom našincov. Mladíci totiž z miestnej akadémie vyhrali majstrovstvá Slovenska po tom, čo dokázali zvíťaziť nad všetkými súpermi. Titul tak putuje do metropoly Šariša.

Ilustračný obrázok k článku Parádny výsledok chlapcov z tenisovej akadémie v Prešove: Nad všetkými vyhrali a získali majstrovský titul!
Zdroj: Dnes24.sk

Úspechy mladíka Alexa Molčana už majú nasledovníkov. Prešovčan začiatkom roka hviezdil na juniorskom Australian Open, nedávno priviezol úspech aj na MS do 18 rokov v rámci reprezentácie.

Teraz na tieto výsledky nadviazali ďalší mladíci z nášho mesta a to počas majstrovstiev Slovenska, ktoré boli na programe v uplynulých dňoch v Žiline. Zúčastnilo sa ich 8 najlepších družstiev z krajiny a vďaka výborným výkonom všetkých prešovských hráčov, titul putoval práve do Prešova.

O úspech sa postaralo víťazné družstvo v podobe týchto hráčov uvedených aj na foto: Jakub Kaťuch, Krištof Minárik, kapitán Tomáš Ševcov, Dušan Oberta, Adam Behúň a Lukáš Palovič. Gratulujeme!

Čítajte tiež:

Prešovský tenista zabodoval: Alex Molčan sa podieľal na triumfe ME do 18 rokov, takto ho chvália!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM