Rôzne

Viete o tom? Pondelky sú v humenskej knižnici vyhradené pre detskú zábavu

Každý augustový pondelok čaká v humenskej knižnici na deti popoludnie plné zábavy. Pozrite si bližšie informácie.

Ilustračný obrázok k článku Viete o tom? Pondelky sú v humenskej knižnici vyhradené pre detskú zábavu
Zdroj: Dnes24.sk

Projekt štyroch tematických podujatí je reakciou na úspech Prečítaného leta, ktoré knižnica organizuje každý druhý prázdninový štvrtok. Uviedla to Zuzana Švecová z Vihorlatskej knižnice.

„Zistili sme, že o podujatia pre deti je počas leta veľký záujem. Rozhodli sme sa preto obohatiť našu ponuku. Pripravili sme podujatia, v rámci ktorých budú počas štyroch augustových pondelkov v knižnici rôzne aktivity pre deti, vždy na nejakú konkrétnu tému. Vybrali sme ich podľa svetových alebo medzinárodných dní, ktoré si v auguste pripomíname,“ uviedla.

Prvou témou, ktorej sa budú môcť návštevníci vo veku päť až 15 rokov venovať, sú hlavolamy. „Medzinárodný deň síce bol v júli, ale rozhodli sme sa, že to budeme situovať na august. Naše prvé augustové popoludnie sa volá Kráľovstvo hlavolamov,“ vysvetlila Švecová s tým, že pre deti majú na rôznych stanovištiach pripravené hádanky, logické hry, hlavolamy, spoločenské hry a tiež jednu relaxačnú aktivitu.

Nasledujúce pondelky budú patriť programom Vľavo vpravo, Zamňaukajme si a Klaunský nos. Zúčastniť sa Zábavných augustových pondelkov konaných od 14:00 do 16:00 hod. môžu aj deti bez knižničných členských preukazov.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Ako si pripraviť naj jedlo Zemplína – holúbky? Pozrite si to vo videu.

Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM