Ľubomír Hudačko Správy

Nepríjemnosti počas rokovania poslancov: Prešovské zastupiteľstvo narušili problémy poslanca aj primátorky!

Udalosti, ktoré narušili chod rokovania poslancov. V Prešove sa počas mestského zastupiteľstva zrodili nepríjemnosti, ktoré pocítili poslanec aj primátorka. O čo išlo?

Ilustračný obrázok k článku Nepríjemnosti počas rokovania poslancov: Prešovské zastupiteľstvo narušili problémy poslanca aj primátorky!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Nečakane veľa práce mala počas zastupiteľstva v Prešove tamojšia réžia. Rokovanie poslancov na poslednom zasadnutí v roku 2015 totiž narušili technické problémy.

„Nefunguje mi hlasovacie zariadenie. Hlásim to už druhýkrát, pani primátorka,“ posťažoval sa na technický problém poslanec Ľudovít Malaga. Tomu zariadenie nefungovalo niekoľko minút a nemohol sa tak prezentovať pri hlasovaní. „Poprosím réžiu, aby sa pozrela na hlasovacie zariadenie pána poslanca Malagu,“ reagovala prvá dáma mesta. Chod rokovania bol teda na chvíľu narušený.

„My ťa vôbec nepočujeme,“ znelo z radov poslancov počas rokovania pre zmenu na adresu primátorky Turčanovej. Tá totiž hodnú chvíľu nemala poriadne nazvučený mikrofón a na jej slová musel každý poriadne naťahovať uši. Réžia sa tak musela vysporiadať aj s touto nepríjemnosťou. „Poprosím o pridanie hlasu do môjho mikrofónu,“ znela teda ďalšia požiadavka na réžiu od hlavy mesta. Ktovie či program ešte nenarušia ďalšie nepríjemnosti, veď rokovanie zástupcov ľudu ani zďaleka nekončí. Poslanci majú pred sebou na programe ešte kvantum bodov.

Môže vás zaujímať:

Rokovanie na zastupiteľstve v Prešove ešte takmer ani nezačalo… A poslanec už po pár minútách navrhol prestávku!

Primátorka Turčanová bilancuje: Tieto momenty počas svojho pôsobenia vo funkcii považujem za najťažšie

Turčanová otvorene: Najviac problémov v meste spôsobuje doprava. 3 stavy, ktoré pozná asi každý Prešovčan!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM