Ľubomír Hudačko Rôzne

Módne tipy a rady pre Prešovčanky: Ak ich vyskúšate, všade budete žiariť! FOTO

Poznáte to. Blíži sa dôležitý deň a vy neviete, čo na seba. Teraz ale ponúkame rady a tipy ako ušité pre Prešovčanky, po ktorých budete mať lepšiu predstavu a fantáziu. Dámy, takto budete všade žiariť.

Ilustračný obrázok k článku Módne tipy a rady pre Prešovčanky: Ak ich vyskúšate, všade budete žiariť! FOTO
Zdroj: Denny Rose

Slovenky a Prešovčanky nevynímajúc sa vedia obliecť pekne a vkusne. Sú to krásne a štýlové ženy, ktoré majú prehľad o módnych trendoch.

Svedčí čierna farba každému?

Existuje však zopár zaručených tipov a trikov, ktoré nám ženám pomôžu zorientovať sa vo svete obliekania, módnych trendov. „Určite sa každá jedná z nás stretla s názorom, že čierna farba svedčí každému. Pre čiernovlásky je táto farba väčšinou vhodná, nakoľko korešponduje s ich vlasmi, no aj tu je potrebné čierny outfit zjemniť a doplniť svetlými a farebnými odtieňmi ako blúza, top, kabela či šál,“ hovorí Martina, majiteľka prešovského butiku Denny Rose. Dámy s blond odtieňmi vlasov by si teda mali dávať pozor na čiernu farbu.

„Tu by som skôr odporúčala zvoliť jemnejšie odtiene čiernej, ako je tmavosivá alebo tmavomodrá farba. Ak už sa blondínky rozhodnú pre čiernu farbu, tak sa odporúča v tejto farbe nosiť spodné diely oblečenia, ako sukne alebo nohavice. Ďalším fenoménom, ktorý my ženy riešime je ladenie farby doplnkov. Túto otázku iste všetky dobre poznáme – musí byť farba kabelky totožná s farbou topánok? Podľa môjho názoru neexistuje správna odpoveď na túto otázku. Je to o preferenciách každej dámy, no základom je, aby celý outfit bol v harmónii a nepôsobil rušivo,“ prízvukuje rady zo svojej praxe.

Čaro obyčajného zavinovacieho opasku

Napríklad takí taliani podľa Martiny nepreferujú ladenie tón v tóne, no vždy je potrebné dbať na to, aby to pôsobilo harmonicky ako celok. „Keď už sme pri tých doplnkoch, určite stojí za zmienku jeden úžasný pomocník, ktorý by mal byť súčasťou šatníka každej dámy. Je ním obyčajný zavinovací opasok. Dámy, možno by ste neverili aké divy tento skvost dokáže. Skúste svoj každodenný outfit doplniť o opasok a uvidíte ako ožije a získa tu správnu iskru. Odporúčame ním doplniť šaty, topy, košele, oversize svetre a kabáty,“ uvádza skvelý tip.

Taktiež sa nebojte kombinovať rôzne štýly oblečenia, no vždy dbajte na vkusnosť a harmóniu celku. Celkový dojem nevytvárajú len farby, ale tiež línie, vzory a materiály. Riflová bundička nepatrí len k rifliam – skúste ňou doplniť šatičky a uvidíte ako mladistvo a trendy to bude pôsobiť. „Obyčajnú riflovú košeľu skombinujte so sukničkou a tento look vás tiež milo prekvapí. A posledná cenná rada na záver – najkrajším doplnkom každej ženy je úsmev,“ zakončila majiteľka prešovského butiku Denny Rose.

Môže vás zaujímať:

Mimoriadny úspech prešovských kaderníkov: Mária a Igor si z prestížnej súťaže priniesli dokopy tri sošky!

Najkurióznejší zážitok prešovskej kaderníčky: Zákazníčka si prišla ostrihať dredy a TOTO v nich našla

Prešovská vizážistka otvorene: 5 najčastejších chýb, ktorých sa dopúšťajú Prešovčanky pri líčení

foto: Denny Rose

Tipy a rady v obliekaní pre Prešovčanky: Dámy, skúsili ste už aj toto?
6
Galéria
Zdroj: Denny Rose
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM