Ľubomír Hudačko Rôzne

Najkurióznejší zážitok prešovskej kaderníčky: Zákazníčka si prišla ostrihať dredy a TOTO v nich našla

Práca kaderníčky rozhodne nie je len rutinou. Svoje o tom vie Prešovčanka Monika Gondeková, ktorá nám prezradila svoj najkurióznejší zážitok. Zákazníčka si k nej raz prišla ostrihať dredy a niečo v nich našla :)

Ilustračný obrázok k článku Najkurióznejší zážitok prešovskej kaderníčky: Zákazníčka si prišla ostrihať dredy a TOTO v nich našla
Zdroj: Dnes24.sk

Prešovčanka Monika Gondeková je vyštudovaná kaderníčka s viac ako 20-ročnou praxou. Vo svojom odbore pôsobila aj v dvoch iných krajinách a to dlhodobo v Írsku a v Anglicku. Zaujímalo nás, aké netradičné a kuriózne situácie už počas svojej praxe zažila. V dnešnej dobe má podľa odborníčky z prešovského kaderníctva Monika Gondeková Salón skoro každá zákazníčka nejakú tú netradičnú požiadavku, pretože doba sa mení.

„Dnešné ženy sú oveľa sebavedomejšie a odvážnejšíe, ako boli napríklad naše maminky. Jedna z takých mojich najkurióznejších príhod a zároveň aj nová skúsenosť bola, keď za mnou pred mnohými rokmi prišla zákazníčka a dnes už dobrá priateľka s prosbou, že chce ostrihať svoje už dosť odrastené dredy. Na tom by nič zvláštne nebolo, keby si zákazníčka po odstrihnuti jedného z dredov nenašla vo vnútri malý kľúč od schránky, ktorý nevedela nájsť pár dobrých mesiacov. Tým, že je to moja kamarátka, bavíme sa na tom dodnes. A ešte stále neprišla na to, ako sa jej tam mohol pripliesť,“ uviedla pre náš web Prešov 24 Gondeková so smiechom.

Zároveň priznáva aj chorobu z povolania. Pri prechádzke mestom okoloidúce ženy automaticky hodnotí. „Samozrejme, že hodnotím. Je to, ako sa vraví, choroba z povolania. Vždy každej žene pozriem najprv na hlavu a až potom do očí. Ale to asi robí každý, kto pracuje v službách s ľuďmi,“ vysvetlila. Prešovčanka dodala, že vo svojom salóne denne upravia približne 15 zákazníčok.

V našom meste zúročuje skúsenosti získané v zahraničí. „Do Prešova som sa vrátila pred rokom a snažím sa znova zapracovať a ponúknuť zákazníčkam všetko to, čo som sa v zahraničí naučila. Od apríla budem pôsobiť vo vlastnom novootvorenom salóne v centre Prešova,“ zakončila.

Môže vás zaujímať:

Najkurióznejší zážitok prešovskej kozmetičky: Takúto požiadavku na ňu vybalila budúca nevesta!

Kaderníčka z metropoly Šariša to prezradila: Tieto účesy medzi Prešovčankami fičia najviac!

Prešovská kozmetička odhalila, aké trendy líčenia sú cez plesovú sezónu in: Dámy, inšpirujte sa radami od odborníčky

foto: archív mg

Monika je kaderníčkou z Prešova, toto je jej práca
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM