Ľubomír Hudačko Krimi

Kristián (18) a Dávid (21) zatúžili po kusovke: Hlavou najprv do stánku v Prešove, potom útok na predavača (54)!

Na Karpatskej ulici v Prešove došlo k dramatickýcm okamihom. Predavač novinového stánku mal podľa polície dočinenia s dvomi mladíkmi, ktorí zazúžili po kusovke. Jeden z nich udieral svojou hlavou najprv do sklenenej výplne stánku a potom do čela predavača. Teraz chlapcom hrozí mastný trest.

Ilustračný obrázok k článku Kristián (18) a Dávid (21) zatúžili po kusovke: Hlavou najprv do stánku v Prešove, potom útok na predavača (54)!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Obaja mladíci sa mali podľa polície v stredu pred novinovým stánkom na Karpatskej ulici v Prešove dopustiť výtržnosti tým, že bezdôvodne fyzicky napadli Ladislava (54), predajcu v novinovom stánku.

„Ladislav mladíkom oznámil, že kusové cigarety nepredáva, Kristián na to začal svojou hlavou udierať do sklenenej výplne stánku. Dávid sa zatiaľ snažil cez výdajné okienku rukou udrieť predajcu do oblasti hlavy. Predajca vyšiel zo stánku von a požiadal chlapcov, aby odišli preč. Kristián ale chytil predajcu za tričko a hlavou ho dvakrát udrel do oblasti čela – napadnutému mužovi spôsobil tržnú ranu,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Ako ďalej poznamenala, Ladislav od seba Kristiána odstrčil, no v tom pristúpil k nemu Dávid a pokúšal sa ho znova fyzicky napadnúť. „Predajca sa rýchlo vrátil do stánku, kde sa zamkol a čakal na príchodu polície. Útočníci boli zadržaní a boli umiestnení do cely policajného zaistenia. Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – Juh spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie obvinených do väzby,“ priblížila ďalej hovorkyňa a dodala, že Dávid (21) a Kristián (18) boli obvinení z prečinu výtržníctva spáchaného formou spolupáchateľstva, hrozí im trest odňatia slobody až na tri roky.

Čítajte tiež:

Hádka v Prešove na Šrobárovej vyvrcholila brutálne: Terezu (31) dvaja muži natlačili do auta, kopance a bitka!

Autentické FOTO z miesta tragédie na Masarykovej: Muž (†60) vbehol na cestu, zrážku s kamiónom neprežil!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM