Ľubomír Hudačko Krimi

Hádka v Prešove na Šrobárovej vyvrcholila brutálne: Terezu (31) dvaja muži natlačili do auta, kopance a bitka!

Tereza (31) má za sebou nepríjemný zážitok. Podľa polície sa hádka na Šrobárovej ulici v Prešove skončila jej nedobrovoľným natlačením do auta dvomi mužmi, tí ju mali potom začať ešte aj kopať a biť. Mladá žena by sa mala liečiť zo zranení viac ako 6 týždňov.

Ilustračný obrázok k článku Hádka v Prešove na Šrobárovej vyvrcholila brutálne: Terezu (31) dvaja muži natlačili do auta, kopance a bitka!
Foto: Eva Viestová

Podľa polície došlo v utorok krátko po polnoci v Prešove na Šrobárovej ulici pred obytným blokom, k vzájomnej hádke medzi Timotejom (24) a Terezou (31).

Polícia: ženu mali kopať a biť

„Timotej ju vyzval, aby nastúpila do osobného motorového vozidla, čo mladá žena odmietla. Martin (23) ju následne chytil za krk a natlačil ju proti jej vôli do vozidla na zadné sedadlo – sadol si vedľa nej a počas jazdy ju rukami držal za krk a bránil jej telefónom privolať si pomoc,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Podľa nej bol vodičom Timotej, pričom s vozidlom sa presunuli až na Šalgovík, smerom von z Prešova. „Po zastavení vozidla Martin kopancom Terezu vytlačil z auta – žena vypadla na zem. Tam ju mali obaja kopať a biť do celého tela. Muži neskôr s vozidlom odišli z miesta preč,“ pokračovala hovorkyňa.

Doba liečenia viac ako 6 týždňov

Ako dodala, mladej žene okrem iného spôsobili zlomeninu sánky ako aj ďalšie poranenia, ktoré si vyžiadali nutnosť odborného ošetrenia i operačnej liečby. Predpokladaná doba liečenia je viac ako 6 týždňov. „Timotej ako aj Martin boli zadržaní, vyšetrovateľ spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie obvinených do vyšetrovacej väzby,“ poznamenala ďalej Migaľová. Trestná sadzba v prípade zločinu ublíženia na zdraví stanovuje trest odňatia slobody na štyri až desať rokov.

„Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Prešove začal trestné stíhanie a následne vzniesol obvinenie Timotejovi (24) z Prešova a Martinovi (23) z Ľubotíc a to pre zločin ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom obmedzovania osobnej slobody – spáchaných formou spolupáchateľstva,“ zakončila Migaľová.

Čítajte tiež:

V TENTO deň si za volantom dajte bacha: Muži zákona chystajú veľkú akciu na našich cestách

Autentické FOTO z miesta tragédie na Masarykovej: Muž (†60) vbehol na cestu, zrážku s kamiónom neprežil!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM