Ľubomír Hudačko Krimi

Autentické FOTO z miesta tragédie na Masarykovej: Muž (†60) vbehol na cestu, zrážku s kamiónom neprežil!

Nešťastie na ceste v Prešove. Na Masarykovej ulici pri autobusovej stanici došlo k smrteľnej dopravnej nehode. Podľa polície mal muž prechádzať mimo vyznačený prechod pre chodcov a vbehol do dráhy kamióna. Zraneniam po zrážke podľahol.

Ilustračný obrázok k článku Autentické FOTO z miesta tragédie na Masarykovej: Muž (†60) vbehol na cestu, zrážku s kamiónom neprežil!
Zdroj: Dnes24.sk

Krátko po 16:00 došlo v pondelok na Masarykovej ulici v Prešove pri autobusovej stanici k smrteľnej dopravnej nehode.

„Od autobusovej stanice prechádzal v šikmom smere cez cestu, mimo vyznačený prechod pre chodcov Prešovčan (†60). Cez cestu už nestihol prejsť a vbehol do jazdnej dráhy nákladného vozidla Iveco, ktoré ho zachytilo prednou ľavou bočnou časťou. Zrazený chodec utrpel zranenia, ktorým na mieste nehody podľahol,“ uviedol hovorca KR PZ v Prešove Daniel Džobanik.

Požitie alkoholických nápojov bolo podľa hovorcu u vodiča (41) českého kamióna vylúčené dychovou skúškou. „Príčiny dopravnej nehody a miera zavinenia bude predmetom ďalšieho vyšetrovania a znaleckého skúmania. Prešovský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia,“ zakončil Džobanik.

Čítajte tiež:

Tragická dopravná nehoda pri Prešove: Muž (†51) ležal na ceste, žena (52) na Forde ho prešla oboma kolesami!

foto: Milan Damitš

Tragédia na ceste v Prešove: Pod kamión vbehol chodec a zrážku neprežil!
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM