Krimi Krimi

Kamery polície zachytili, čo stvárali mladíci v Prešove: Škatuľa na hlavu sochy, aj akrobatický beh po strechách stánkov!

Vianočné stánky na Hlavnej ulici, socha Neptúna a koník Premo. Tieto objekty podľa mestskej polície upútali pozornosť dvoch mladíkov v našom meste. Pozrite, aké informácie priniesli prešovskí strážcovia poriadku...

Ilustračný obrázok k článku Kamery polície zachytili, čo stvárali mladíci v Prešove: Škatuľa na hlavu sochy, aj akrobatický beh po strechách stánkov!
Zdroj: Dnes24.sk

„V pondelok 14.12. o 3.00 ráno sa rozhodli spestriť si svoj život akrobatickým behom po strechách stánkov. Popritom stihli vyliezť na sochu Neptúna, skrášliť jeho vzhľad nasadením mu škatule na hlavu a posedeli si na koníkovi PreMovi. Čo ich k tomu viedlo, si každý musí domyslieť sám. Bohužiaľ, týmto ich konaním došlo k poškodeniu adventného venca umiestneného vo fontáne,“ uviedol Slavomír Pavelka z Mestskej polície v Prešove.

Ten zároveň dodal, že vďaka kamerovému systému a pohotovosti operátora našťastie nedošlo k väčším škodám, ktoré mohlo spôsobiť šantenie dvoch mladíkov. „Hneď na mieste boli službukonajúcou hliadkou chytení a riešení za podozrenie zo spáchania priestupku proti majetku. Bohužiaľ, aj v tento predvianočný čas sa našli osoby, ktoré svojim nezodpovedným konaním poškodzujú niečo, čo je určené pre radosť všetkých občanov a návštevníkov mesta,“ pokračoval Pavelka.

Ako dodal, druhá strana mince je tá, že kamerový systém je dôležitý a opodstatnený. „Aj naďalej sa tak môžeme tešiť z adventného venca či produktov vo vianočných stánkoch v pôvodnom vzhľade,“ zakončil.

Môže vás zaujímať:

Top slávy sa im nedostalo, rozhodne však stoja za pozornosť: 5 zaujímavostí v okolí Prešova, ktoré by bol hriech nezažiť

Už vám padli do očí? Na trhoch v Prešove môžete navštíviť najžiarivejší i najštipľavej­ší stánok

Preteká cez Prešov a okolie, viete však o nej všetko? 5 zaujímavostí o rieke Torysa, o ktorých ste možno netušili

foto: ilustračné/Tomáš Motýľ

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM