Ľubomír Hudačko Kultúra

Dobrý festival ohlásil zmenu: Kde sa tento rok obľúbené podujatie uskutoční?

Blíži sa ďalší ročník obľúbeného Dobrého festivalu. Ten sa tri roky za sebou po presťahovaní z Delne konal na amfiteátri, vlani vystúpil aj Steven Seagal. Avšak, tento rok prichádza opäť zmena.

Ilustračný obrázok k článku Dobrý festival ohlásil zmenu: Kde sa tento rok obľúbené podujatie uskutoční?
Zdroj: Dnes24.sk

Na svojej oficiálnej stránke Dobrý festival zverejnil informácie o blížiacom sa konaní už deviateho ročníka tohto obľúbeného podujatia.

Festival sa vracia na Delňu

Z neho vyplýva, že tento rok sa na amfiteátri konať nebude. Plagát k podujatiu prezrádza, že po troch rokoch sa festival opäť presúva na prírodné kúpalisko Delňa.

Viacerí fanúšikovia určite návrat na rozsiahlejšiu plochu Delne privítajú. Festival sa od svojho prvého ročníka šesťkrát za sebou konal práve tam. Prešov bude hostiť tento rok aj legendárne kapely, ktoré brázdia slovenskú hudobnú scénu už desaťročia.

Prídu Slobodná Európa či Zóna A

Zíde sa tu enkláva zástancov legendárnych kapiel, ktoré v 80. a 90. rokoch ovplyvnili mnohé iné začínajúce formácie. Delňa sa bude otriasať v základoch, veď na pódiu sa predstavia lákavé esá s cvengom ako hrom. Vlani hviezdil na pódiu herec aj spevák v jednej osobe Steven Seagal, organizátori tentoraz pozvali slovenské legendy.

V minulosti sa na Dobrom festivale predstavili aj headlineri ako Skunk Anansie či Gary Moore, tentoraz príde na rad Slobodná Európa či Zóna A. Refrény piesní slovenských obľúbencov, ktorých predstaví v letnej nálade tento multiumelecký festival, sa isto budú šíriť veľkým počtom ulíc Prešova. Podujatie sa uskutoční 19. a 20. júna 2015.

Čítajte tiež:

Poznáme ďalšie mená účinkujúcich na Dobrom festivale: Tešiť sa môžeme najmä na rockovú smršť!

Chiki liki tu-a v Prešove rozdivočili PKO: Publikum ich nechcelo pustiť z pódia! ZÁBERY z koncertu

Fanúšikovia sa dočkali: Prešovčania z IMT Smile vydali nový album, robili ho takmer dva roky

foto: ilustračné/Jana Bujňáková

Zóna A sa predstaví v Prešove: Zahrá aj túto pieseň?
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM