Ľubomír Hudačko Rôzne

Prví potvrdení účinkujúci na Dobrom festivale: V Prešove vystúpia legendárne kapely!

Deviaty ročník Dobrého festivalu je na programe takmer až o pol roka, no už teraz sú známi prví potvrdení účinkujúci. A nebudú to hocijaké mená. Prešov bude hostiť legendárne kapely, ktoré brázdia slovenskú hudobnú scénu už desaťročia. Na koho sa fanúšikovia môžu tešiť?

Ilustračný obrázok k článku Prví potvrdení účinkujúci na Dobrom festivale: V Prešove vystúpia legendárne kapely!
Zdroj: TASR

Výborná správa pre všetkých fanúšikov punku a rocku. V Prešove sa zíde enkláva zástancov legendárnych kapiel, ktoré v 80. a 90. rokoch ovplyvnili mnohé iné začínajúce formácie.

Dobrý festival bude tentoraz hostiť podujatie už po deviatykrát a začína prezrádzať, kto na ňom vystúpi. Podľa všetkého sa opäť amfiteáter bude otriasať v základoch, veď na pódiu sa predstavia lákavé esá s cvengom ako hrom.

„Prvými potvrdenými účinkujúcimi deviateho ročníka Dobrého festivalu sú punkové legendy Zóna A a Slobodná Európa,“ uvádzajú správu zástupcovia prešovského podujatia.

Vlani hviezdil na pódiu herec aj spevák v jednej osobe Steven Seagal, organizátori tentoraz pozvali slovenské legendy. V minulosti sa na Dobrom festivale predstavili aj headlineri ako Skunk Anansie či Gary Moore. Refrény piesní slovenských obľúbencov, ktorých predstaví v letnej nálade tento multiumelecký festival, sa isto budú šíriť veľkým počtom ulíc Prešova. Podujatie sa uskutoční 19. a 20. júna 2015.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM