Futbal

Čo sa deje s Tatranom? Prešovčania utrpeli ďalšiu prehru, tréner Hlinka reaguje!

Futbalisti Komárna zvíťazili v 4. kole II. ligy nad Tatranom Prešov 3:1. Pre hostí je to druhá prehra v rade.

Ilustračný obrázok k článku Čo sa deje s Tatranom? Prešovčania utrpeli ďalšiu prehru, tréner Hlinka reaguje!
Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa

Triumf domácich zabezpečil hetrikom český útočník Patrik Voleský. Komárno je po štyroch dueloch na čele bez straty bodu, Prešov po dvoch výhrach a dvoch prehrách je na ôsmej priečke.

„Som vážne smutný, nie z výsledku, ale z výkonu. Druhý zápas po sebe. Čakal som prebudenie, ale nedočkal sa. Čo bude ďalej, Tatran?“ pýta sa fanúšikov pod jedným z príspevkov prešovského futbalového klubu, ktorý pod niektorými príspevkami na sociálnej sieti vypol možnosť komentárov.

Nespokojnosť fanúšikov je však zjavná a k posledným výkonom sa vrátil prostredníctvom facebookovej stránky Tatrana tréner Peter Hlinka, podľa ktoré káder má kvalitu, ale musí ešte pracovať.

„Momentálne je v mužstve neistota. Snažíme sa nájsť spôsob, ako to zmeniť. Veľmi trpíme na individuálne chyby a slabú defenzívu. Máme v mužstve kvalitu na to, aby sme nebezpečné situácie na ihrisku zvládali. Súbojovosť, ktorú sme predviedli doma proti Liptovskému Mikulášu, sa proti Komárnu vytratila, to nás mrzí. Máme skúsených a kvalitných hráčov, musíme na zlepšení ešte pracovať,“ myslí si Hlinka.

Najbližší zápas čaká jeho zverencov v sobotu o 16:30 proti MŠK Žilina B.

Foto: archívne

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM