Rôzne

Prešovčanov pobúril nález pri kontajneroch: Ako toto dokáže spraviť ČLOVEK?!

Hrôza! Nepríjemne šokovaní zostali Prešovčania z toho, čo uvideli na sociálnej sieti. Čo ich tak pobúrilo?

Ilustračný obrázok k článku Prešovčanov pobúril nález pri kontajneroch: Ako toto dokáže spraviť ČLOVEK?!
Zdroj: Facebook.com/Prešov

„To si vážne niekto robí srandu? Ako toto dokáže spraviť človek? Vyhodiť domáce zvieratko ku smetiakom pred bytovkou? Príďte si ho prosím niekto zobrať, my máme doma psíka a nemôžme si ho vziať k sebe,“ uviedol autor fotografií, na ktorých je zachytený domáci králik v klietke, ktorého niekto „odložil“ ku kontajnerom. Zábery zdieľal na Facebooku, v skupine združujúcej Prešovčanov.

Väčšina členov tejto facebookovej skupiny bola z toho, čo vidí, nepríjemne šokovaná. „Neviem čo sa udialo, ale určite sa to dalo vyriešiť inak a nie takto,“ okomentovala zábery Blažena. „A pritom ho stačilo dať na stránku, že darujem a hneď by si ho niekto s láskou zobral a staral sa ďalej o neho,“ myslí si Marián.

„Zajačik je na noc u mojej mamky, ak niekto o neho má záujem, napíšte mi správu, radi ho odovzdáme do dobrých rúk,“ informoval autor záberov ďalej v diskusii. A podľa komentárov by núdza o tých, ktorí by boli ochotní si ho vziať k sebe, byť ani nemusela.

„Smutné, ako zviera trpí kvôli nezodpovednému človeku,“ napísal Marek. „Nechápem jedno, prečo si ľudia berú zvieratá, keď potom to takto nešťastne skončí. Zodpovednosť žiaľ žiadna… Dúfam, že sa dostane do dobrých rúk,“ okomentoval fotografie Miroslav.

„Človek, ktorý toto dopustí, je blázon! Neskutočne ťažko sa mi to číta, a nikdy nepochopím čoho sú ľudia naozaj schopní,“ uviedla Lujza. Do článku sme na ukážku vybrali miernejšie komentáre, mnohí ďalší si servítku pred ústa rozhodne nedávali.

Vyhodené domáce zviera pri kontajneroch v Prešove
2
Galéria

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM