Kultúra

Vyrazte si cez víkend aj za oddychom: Čo môžete zažiť v našom meste?

Víkend a oddych, to k sebe jednoducho patrí. A relax si môžete dopriať v našom meste aj na podujatiach. Vyselektovali sme z nich viacero tipov.

Ilustračný obrázok k článku Vyrazte si cez víkend aj za oddychom: Čo môžete zažiť v našom meste?
Foto: Ľubomír Hudačko

O pohár Ladislava Pavloviča

8. decembra 9:00 v Športovej hale na Baštovej ulici

Na programe bude v poradí už 10. ročník turnaja O pohár Ladislava Pavloviča, ktorým sa pripomína nezabudnuteľná osobnosť prešovského a československého futbalu.

Dobrý Bazár

8. decembra 14:00 v Christianii

Predaj originálnych hand made výrobkov od šikovných lokálnych výrobcov, od oblečenia, doplnkov, drobnosti z domácnosti, knihy, elektroniku, platne, DVD, CD, atď.

Cesty k hudbe

8. decembra 17.00 vo Viole

Naše Cesty k hudbe vedú aj za skladateľmi, ktorí svoju pozemskú cestu už ukončili. Ostáva po nich ale hudba, ktorá je i dnes nadovšetko živá a pôsobivá. Životné cesty a tvorba skladateľa Jána Zimmera predstavujú vskutku jedinečnú časť dejín našej, slovenskej hudby.

Ben Cristovao

8. decembra 22.00 v Encore

Vypredané kluby, milióny na Youtube a maximálna energia na pódiu. Ben Cristovao jede bomby. Zažiť to naživo môžete už v sobotu. Support: East Luke

Adventné tvorivé dielne

9. decembra 15.00 v Maxe

Deti si na obľúbených dielničkách budú môcť vlastnoručne vyrobiť vianočné dekorácie, či vyzdobiť vianočnú guľu. Na záver nebude chýbať súťaž o 2 lístky do multikina Cinemax na film podľa vlastného výberu.

Talkshow Prešov

9. decembra 16.00 v Eperii

Traja hostia, jedna moderátorka, Talkshow Prešov band a k tomu vždy nadupaný hudobný program. Do Talkshow Prešov sú pozývaní inšpiratívni hostia, ktorí akýmkoľvek spôsobom ovplyvňujú život v našom krásnom meste.

Skvelé hlášky padli aj počas podujatia so Sedmičkou bez záruky. Kliknite si fotogalériu z vydareného večera, ktoré sa uskutočnilo v Prešove.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Nechať si to ujsť bola škoda: Sedmičkári rozosmiali Prešov
14
Galéria
Zdroj: Vlado Salzer
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM