Šport

Jubilejný ročník turnaja O pohár Ladislava Pavloviča: V Prešove sa predstaví aj Trnava

Úvod zimnej futbalovej prestávky patrí rôznym halovým turnajom. V Prešove je známy najmä turnaj O pohár Ladislava Pavloviča a ten čoskoro štartuje.

Ilustračný obrázok k článku Jubilejný ročník turnaja O pohár Ladislava Pavloviča: V Prešove sa predstaví aj Trnava
Zdroj: Viktor Zamborský

Pomenovaný je podľa legendárneho hráča prešovského Tatrana a jedného z najlepších kanonierov československého futbalu. Jubilejného 10. ročníka sa zúčastní pätica tímov – domáci hráči a víťazi posledných dvoch ročník 1. FC Tatran Prešov, FC Lokomotíva Košice, FC Košice, JUPIE FŠ M. Hamšíka a mladíci futbalového Spartaka Trnava. Futbalový turnaj sa uskutoční 8. decembra v športovej hale Hotelovej akadémie. Turnaj kategórie U17, ktorý sa koná na počesť dvojnásobného kráľa ligových strelcov prinesie desať kvalitných zápasov, na ktorom si premiéru odkrútia „mladé pušky“ Spartaka Trnava.

„Tešíme sa, že naše pozvanie na turnaj prijali futbalisti zo slovenského klubu, ktorých seniorské a-mužstvo je účastníkom druhej najprestížnejšej pohárovej futbalovej súťaže. Teší nás aj účasť už tradičných účastníkov – FC Košice, Lokomotíva Košice či JUPIE FŠ Mareka Hamšíka. Myslím, že opäť uvidíme kvalitné zápasy a mnohých nádejných futbalistov. Spestrením turnaja bude opäť zápas Internacionálov Tatrana Prešov a rodiny Pavlovičovej,“ zhodnotil jeden z organizátorov turnaja Ladislav Pavlovič mladší.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM