Futbal

Tréner futbalistov Tatrana Mišovec: Na jeseň sme nehrali tak zle, ako ukazuje tabuľka

Futbalisti Tatrana Prešov neprežili najlepšiu polsezónu v II. lige a zimovať budú tesne nad zostupom. Uplynulé mesiace zhodnotil aj tréner Mišovec.

Ilustračný obrázok k článku Tréner futbalistov Tatrana Mišovec: Na jeseň sme nehrali tak zle, ako ukazuje tabuľka
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Doposiaľ získal Tatran v II. lige len 19 bodov, čo ho radí na 12. miesto. O jedno miesto dole už ten ďalší tím zostupuje do nižšej súťaže. Radosť v klube teda určite nepretrváva, veď len v lete klub s bohatou históriou vypadol z najvyššej ligy.

V čom boli slabší

Koňare prehrali až osemkrát, vyhrali päť zápasov. Čo na to hovorí tréner Anton Mišovec? „Nehovoril by som o sklamaní, ale o realite. Zápasy, ktoré sme mali vyhrať alebo remizovať, sme stratili. Hráči ale nepodávali také zlé výkony, ako ukazuje priebežné postavenie. Nedosiahli však výsledky, ktoré sme očakávali,„ povedal pre 1fctatran.sk. Podľa jeho slov hráči remízové stretnutia mohli dotiahnuť do víťazstva. Veľa zápasov bolo dobre rozohraných, ale šance ostali nepremenené a body bral súper. "Keď sme prehrávali, zápas sme nedokázali zvrátiť alebo naopak nepodarilo sa nám udržať vedenie. V tomto sme boli slabší,“ podotkol.

Zaujímavé však bolo, že s mužstvami z vrchných priečok sa zelenobielym darilo viac.

O 5–6 gólov viac

„Tímy z vrchnej časti tabuľky hrajú kvalitnejšie a my sme s nimi dokázali hrať vyrovnanú partiu. Hráči boli motivovaní na každý zápas, ale niekedy mi to prišlo tak, že v zápasoch riešili niektoré situácie ľahkovážne. Proti mužstvám, ktoré sú vyššie, hrali lepšie, boli lepšie koncentrovaní. Proti týmto tímom sme hrali viac zo zaistenej obrany a zvolili sme iný štýl hry,„ pokračoval a na záver dodal, že zo šancí, ktoré jeho zverenci mali sa dalo vyťažiť viac gólov ako 21. "Mohli sme dať o päť-šesť gólov viac. Vyložené príležitosti sa ale hráčom nepodarilo zakončiť tak, aby výsledok zvrátili a vyhrali,“ zakončil hodnotenie.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM