Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Veľká Mikulášska nádielka pre najmenších Prešovčanov

Aj tento rok sa malí Prešovčania môžu tešiť na bohatú Mikulášsku nádielku. Pripravených je množstvo prekvapení a súťaž o skvelé ceny.

Ilustračný obrázok k článku Veľká Mikulášska nádielka pre najmenších Prešovčanov
Zdroj: TASR

Do hry o veľkú Mikulášsku nádielku sa môžu zapojiť všetky deti, ktoré bývajú v Prešove a majú menej ako 15 rokov.

Ako sa zapojiť?

Pre zapojenie sa do súťaže je potrebné vyplniť návratku, ktorú deti môžu nájsť v novembrovom čísle Prešovského magazínu, v budovách Mestského úradu na Hlavnej ulici č. 73 a Jarkovej č. 26, v budove PKO a v Mestskom informačnom centre.

V návratke deti majú za úlohu jednoducho vyfarbiť obrázok s rybičkami a spočítať, koľko rybičiek z každého druhu je na obrázku.

V návratke je tiež potrebné vyplniť meno, adresu a vek dieťaťa a rodičia by nemali zabudnúť vyplniť aj súhlas so spracovaním osobných údajov, ktorý je súčasťou návratky. Do žrebovania bude zaradená jedna návratka za jedno dieťa.

Maskoti aj disktotéka

Vyplnenú návratku môžu deti spolu s rodičmi poslať alebo priniesť na adresu Parku kultúry a oddychu na Hlavnú ul. č. 50 v Prešove.

Všetky návratky so správnym riešením úlohy budú zaradené do veľkého žrebovania, ktoré sa uskutoční priamo na Mikuláša 6.12. 2019 o 16.00 hod. na pešej zóne počas mikulášskeho programu.

Okrem žrebovania nebude chýbať ani detská diskotéka, maskoti a kopec zábavy!

Pozrite si nižšie aj video z hradu v našom okolí.

Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM