Ľubomír Hudačko Rôzne

V Prešove odštartoval Trojičný jarmok: Centrum zaplavili stánky a vône, FOTO

Dôvod, prečo ísť na Hlavnú v Prešove je aktuálne ešte silnejší. Odštartoval tam totiž Trojičný jarmok, ktorý už pomaly predznamenáva finiš Dní mesta.

Ilustračný obrázok k článku V Prešove odštartoval Trojičný jarmok: Centrum zaplavili stánky a vône, FOTO
22
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Na pešej zóne v Prešove to už vo veľkom rozvoniava z každej strany. V rámci Dní mesta 2018 už totiž odštartoval aj tradičný Trojičný jarmok.

Množstvo stánkov sa tiahne od Hlavnej ulice cez bočné uličky až po Trojicu. „Mám dojem, že minulý rok bolo týchto stánkov menej. A to sa vtedy oslavovalo okrúhle výročie. V podstate je však jedno, koľko ich je, hlavne, nech panuje dobrá nálada a atmosféra,“ prezradil svoje dojmy návšteník jarmoku Juraj.

A práve k dobrej nálade a atmosfére pridali aj napríklad vystúpenia folklórnych súborov, či kapely Potmehút. Nechýbajú však ani kolotoče pre najmenších.

A aké dobroty môžete ochutnať? Naraziť sa dá trebárs na zemiakové špirály, štrúdle, langoše, cukrovú vatu, klobásy, zemiakové placky či trdelník. Skrátka, ak sa vôňami a chuťami dáte zlákať, hladní odtiaľ určite neodídete. Jarmok aj samotný program osláv 771. výročia potrvajú až do sobotnej noci.

„Teším sa na vystúpenie kapely Billy Barman i Chiki liki tu-a. Potešil ma aj jarmok, pretože kvetiny či potreby do domácnosti sa vždy zídu,“ povedala nám Alena zo Sabinova. Viac si už môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

FOTOREPORTÁŽ: V našom meste už začal obľúbený Trojičný jarmok
22
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM