Ľubomír Hudačko Rôzne

Študenti sa vedia vynájsť: Pozriete na internát v Prešove a je vám to hneď jasné!

Študenti sú tvory vynaliezavé. Dôkaz môžete zočiť aj pri pohľade na vysokoškolský internát v Prešove. Veď sledujte naše zábery a bude vám to hneď jasné.

Ilustračný obrázok k článku Študenti sa vedia vynájsť: Pozriete na internát v Prešove a je vám to hneď jasné!
6
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Študenti sú tvory vynaliezavé. A tak, keď na vysokoškolskom internáte nemajú poruke chladničku, kam by si mohli strčiť svoje potraviny, vedia prísť s kreatívnym riešením. Veď sa stačí pozrieť na okná internátu v Prešove a každému je to jasné.

Mladí si na oknách a parapetách nechávajú potraviny a využívajú prírodné chladenie na to, aby sa im nič neskazilo. Priťahuje to síce pohľady niektorých okoloidúcich, ale efekt stojí za to.

„Mám na parapete v igelitkách rôzne výrobky, od párkov po šaláty. V izbách totiž nie sú chladničky povinnou výbavou a preto je tento spôsob formou, ako si to svojpomocne vyriešiť,“ povedala nám napríklad študentka Zuzana.

Tento výjav prirodzene priťahuje pozornosť okoloidúcich. Na ulici 17. novembra sa totiž denne premelie množstvo ľudí a igelitky vidno aj z diaľky. „Všimla som si to. Je to dobrý spôsob, ako si poradiť. Prečo nie, keď zima nie a nie skončiť,“ myslí si Jana.

Pozrite si aj našu fotogalériu priamo z miesta.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

OBRAZOM: Prešovskí vysokoškoláci na internáte? Využívajú prírodnú chladničku
6
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM