Ľubomír Hudačko Rôzne

Špecialita nielen pre zaľúbených: Na prešovskej Kalvárii sa chystá valentínska akcia

Na prešovskej Kalvárii to bude onedlho o Valentínovi, pomoci a káve. Chystá sa tam špeciálna akcia, ktorá ale nie je určená len zaľúbeným. O čo pôjde?

Ilustračný obrázok k článku Špecialita nielen pre zaľúbených: Na prešovskej Kalvárii sa chystá valentínska akcia
Zdroj: Facebook.com/podajdalejpresov

V poradí už druhé podujatie spojené s kávou, valentínskou láskou a pomocou pre iných. Taká akcia sa chystá v Prešove už v túto nedeľu, teda dva dni pred dňom sv. Valentína.

Tunajšou Kalváriou sa bude niesť vôňa kávy, spojená s pomocou pre ľudí v núdzi. Vychutnať si budete môcť krásny výhľad a chuť kávy pripravenej s láskou, uznávaným prešovským baristom Viktorom Štefančíkom.

„Cieľom nedeľnej dobročinnej akcie je zbierka trvanlivých potravín pre ľudí v núdzi. Tie následne budú umiestnené do výdajne potravín OZ Podaj ďalej. A prečo sa to bude konať na Kalvárii? Kávu si totiž môžete vychutnať zo svetových pražiarní a pritom pomôcť. A to sa dá aj na nezvyčajných miestach,“ uviedla zakladateľka OZ Podaj ďalej Prešov Viera Potášová.

Ak máte chuť teda spraviť niečo pekné a prospešné, šancu na to máte v nedeľu od 14.00 do 16.30 hodiny. "Ten, kto prinesie veci na pomoc ľuďom v núdzi, ako odmenu dostane dobrú kávu zadarmo a k tomu fantastický zážitok. Ľudia môžu pomôcť všetkými druhmi trvanlivých potravín a tiež drogériou či hygienickými potrebami,“ zakončila Potášová.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM