Správy

Správa, ktorá vodičov vždy zaručene poteší: Tu po novom už zaparkujeme jednoduchšie

Najnovšie sa vodičom bude lepšie parkovať v dvoch lokalitách. Nové parkovacie miesta pribudli na Sídlisku duklianskych hrdinov a na Fučíkovej ulici.

Ilustračný obrázok k článku Správa, ktorá vodičov vždy zaručene poteší: Tu po novom už zaparkujeme jednoduchšie
4
Galéria

Na Sídlisku duklianskych hrdinov je po stavebných a terénnych úpravách 33 nových parkovacích miest, z toho dve sú určené pre zdravotne ťažko postihnutých občanov. Vyriešilo sa tak komplikované parkovanie áut pozdĺž cesty.

Stavebné práce v tejto lokalite realizovala firma Eurovia SK a.s. Celkové náklady boli v objeme 47 218, 57 eur s DPH. Okrem nových parkovacích miest sa v rámci terénnych úprav vysadila tráva a pribudlo 17 kusov drevín.

A aj vo vnútrobloku na Fučíkovej ulici už teda zaparkujete pohodlnejšie. Pribudlo tu 10 nových parkovacích miest a 2 nové plochy pre smetné nádoby. Parkovisko tak pôsobí krajšie a upravenejšie. Okrem toho je aj lepšie osvetlené, a to vďaka 3 novým stožiarom verejného osvetlenia.

Opravila sa aj cesta, ktorú pokryl nový asfalt a nanovo sa vysadila aj tráva. Stavebné práce vo vnútrobloku na Fučíkovej ulici realizovala firma Dinis s.r.o. a celkové náklady boli v objeme 26 838,90 eur s DPH.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Nové miesta aj úpravy: Po novom na dvoch uliciach zaparkujeme jednoduchšie
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM