Rôzne

Ulice Za Kalváriou a Zápotockého v Prešove? Pozor, budú čiastočne uzavreté

Zbystrite pozornosť. Ulice Za Kalváriou a Zápotockého v Prešove budú totiž čiastočne uzavreté. Preštudujte si podrobnosti ešte vopred...

Ilustračný obrázok k článku Ulice Za Kalváriou a Zápotockého v Prešove? Pozor, budú čiastočne uzavreté
Zdroj: TASR

Prešovská radnica informovala, že v súvislosti s výkopovými prácami bude ulica Za Kalváriou a ulica Zápotockého čiastočne uzavretá, a to od 13. do 15. mája 2019.

„V súvislosti s realizáciou výkopových prác z dôvodu uloženia plynovej, vodovodnej a plynovej prípojky k rodinnému domu, bude ulica Za Kalváriou čiastočne uzavretá a v tejto lokalite bude umiestnené dočasné dopravné značenie,“ uviedla tlačová referentka Msú v Prešove Lenka Novotná. Dodala, že dlžka uzávierky bude 10 metrov.

Ako pokračovala, premávka bude presmerovaná do jedného jazdného pruhu. Pracovisko bude zabezpečené ochrannými zábranami a priečne uzávery smerovými doskami s výstražným svetlom.

V rovnakom období bude čiastočne uzavretá aj ulica Zápotockého. Prešovská radnica zároveň uviedla, že dlžka uzávierky bude 45 metrov.

„Dôvodom uzávierky je uloženie vodovodnej a kanalizačnej prípojky, vedenej na miestnej komunikácii – cesta,chodník na ulici Zápotockého. Premávka tu bude takisto presmerovaná do jedného jazdného pruhu,“ zakončila Novotná.

A videli ste už výstavu venovanú Andymu Warholovi? Kliknite si fotogalériu a pozrite si aspoň časť z nej.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Parádna výstava týkajúca sa Warhola: V Prešove sú aj takéto zaujímavosti!
9
Galéria
Zdroj: TASR

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM