Správy

Hlasovanie o rozkvitnutých uliciach v Prešove: Táto zabodovala najviac!

Jar i tento rok priniesla do nášho mesta krásne výjavy v podobe rozkvitnutých ulíc. My sme z nich vybrali päť, za ktoré ste mohli hlasovať. A táto zvíťazila!

Ilustračný obrázok k článku Hlasovanie o rozkvitnutých uliciach v Prešove: Táto zabodovala najviac!
8
Galéria

Naša redakcia nedávno vybrala päť z krásne rozkvitnutých prešovských ulíc. A potom sme vám na našom spravodajskom portáli ponúkli zaujímavé hlasovanie. Mohli ste totiž zahlasovať za tú, ktorá z nich podľa vás najkrajšie rozkvitla.

Samotné hlasovanie na našom webe už skončilo. Čas na odovzdávanie hlasov uplynul v piatok 10. mája 2019. A ako to napokon celé dopadlo? Výsledky sú už na svete a prinášame vám ich práve teraz.

Od začiatku hlasovania bola favoritom na toto prvenstvo Ulica 17. novembra a napokon sa víťazom aj naozaj stala. Podarilo sa jej to so ziskom 38,6 % hlasov.

Na 2. mieste skončila Gorkého ulica s 26,6 %, Jánošikova ulica získala bronz (14,4%), Bajkalská skončila štvrtá a pripísala si 13,5% a na 5. mieste sa umiestnila Janouškova ulica s 6,9 %.

A snímky z víťaznej lokality si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Hlasovanie o rozkvitnutých uliciach v našom meste? Víťazom je Ulica 17. novembra
8
Galéria

Foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM