Futbal

So súperom z nižšej súťaže sa nemaznal: Tatran Prešov nadelil tenisového kanára

Hráči futbalového Tatrana Prešov postúpili do 4. kola Slovenského pohára. V zápase 3. kola triumfovali na pôde štvrtoligového OŠK Rosina vysoko 6:0

Ilustračný obrázok k článku So súperom z nižšej súťaže sa nemaznal: Tatran Prešov nadelil tenisového kanára
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Zeleno-bieli v súboji proti papierovo slabšiemu súperovi nič nepodcenili. „Bola to dobrá skúška. Nastúpili sme v silnom zložení, Hošeka sme po polčase vystriedali. Hral dobre a dal gól, šetrili sme ho na sobotu. Po šesťdesiatich minútach sme už mali vystriedaných všetkých hráčov, aj ďalších dvoch sme chceli šetriť na ligové stretnutie,“ povedal pre 1fctatran.sk tréner Mišovec.

Prešovčania sa víťazstvom dostali do ďalšieho v poradí 4. kola Slovnaft Cupu. Ich ďalším súperom bude 5. septembra Oravské Veselé, zeleno-bieli budú hrať vonku.

„Stanovili sme si tri body A, B, C. Prvý bod sme splnili. Myslíme však už na najbližší ligový zápas, ktorý nás čaká v Stropkove proti kvalitnejšiemu súperovi. Na sobotňajšie stretnutie proti Lokomotíve Košice by som fanúšikov rád pozval, dúfam, že nás prídu podporiť,“ "dodal prešovský tréner“::http://www.1fctatran.sk/…-osk-rosina/.

  • OŠK Rosina – 1. FC Tatran Prešov 0:6 (0:3)
  • Góly: 13. Hošek, 38. Dzurík, 41., 79. A. Leško, 61. Maník, 77. Špilár
  • ŽK: Drexler – Maník. Rozhodovali: Ruc – Roszbeck, Lauer
  • 700 divákov.
  • Zostava Prešova: Lukáč – Micherda (63. Šimko), Grejták, Dzurík, Petko – Micovčák, Keresteš, A. Leško, Kraľovič – Strachan (60. Maník), Hošek (46. Špilár).

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM