Ľubomír Hudačko Správy

Radosť aj dramatická udalosť v ten istý deň: Prešovská MHD zažila paradoxnú situáciu!

V Prešove došlo počas toho istého dňa k paradoxu. Týkal sa miestnej MHD. Kým na jednej strane sa cestujúci vo Vyšnej Šebastovej radovali z novozavedenej linky číslo 13, na inej počas dňa pre zmenu došlo k veľmi nepríjemnej udalosti.

Ilustračný obrázok k článku Radosť aj dramatická udalosť v ten istý deň: Prešovská MHD zažila paradoxnú situáciu!
Zdroj: Dnes24.sk

Do grafikonu prešovskej MHD pribudla nová linka. Tou je číslo 13 a do Vyšnej Šebastovej sa premiérovou odviezla aj primátorka Andrea Turčanová.

„Po dvadsiatich rokoch sa obyvatelia Vyšnej Šebastovej dočkali svojej linky,“ povedala a jazdu absolvovala spolu so starostom Stanislavom Švábym.

Radosť neskrývali ani obyvatelia obce, ktorí ich trinástku vítali spevom a ľudovou muzikou, čo dotváralo atmosféru výnimočnej chvíle. Nová linka 13 od prvého júla jazdí na trase Veľká pošta – Rusínska – Karpatská – Ľubotice – Šebastová – Herlianska – Vyšná Šebastová / Severná.

Paradoxne, v ten istý deň došlo v súvislosťou s prešovskou MHD aj k nepríjemnosti. Linka 24 na trase cez Košickú ulicu začala horieť a cestujúci museli urýchlene vystúpiť. Zlikvidovať požiar sa ponáhľal vodič, následne mali situáciu pod kontrolou hasiči. Prešovčania sa presvedčili, že jeden deň s MHD môže priniesť aj takéto paradoxy.

Čítajte tiež:

Prázdniny priniesli aj zmeny v MHD: Dopravný podnik mení spoje, najviac sa potešia Šidlovčania!

Poslanci v Prešove sa zaoberali názvami ulíc: PREHĽAD lokalít, ktoré dostali nové pomenovania!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM