Kultúra

Prvý júlový týždeň? Pozrite si, aké lákadlá ponúkne v našom meste

Prvý júlový týždeň je už tu a tešiť sa počas neho môžeme v Prešove aj na rôzne podujatia. Vybrali sme z nich niekoľko, ktoré radíme zažiť...

Ilustračný obrázok k článku Prvý júlový týždeň? Pozrite si, aké lákadlá ponúkne v našom meste
Foto: Ľubomír Hudačko

Fragaria Cup

2. júla – 6. júla Jazdecká

17. ročník medzinárodného mládežníckeho futbalového turnaja pre dievčatá a chlapcov vo veku 8–15 rokov, predpokladaná účasť 200 tímov z 15 krajín.

Letné Pocity: Čiara

3. júla 21.00 v Záhradnom kine

Adam Krajňák (T.Maštalír) je otcom rodiny i hlavou kriminálnej skupiny, ktorá pašuje cigarety cez slovensko-ukrajinskú hranicu. V kruhu svojich najbližších zohráva nenahraditeľnú rolu starostlivého dôverníka, ale aj zásadového a nekompromisného vodcu, ktorému ani v rozhodujúcich okamihoch nechýba temperament.

Šuhajíci pri panvici

4. júla 18.00 na Plaza Beach

Interaktívna kulinárska šou, s ktorou je varenie zábava a jedlo zážitkom. Šuhajíci pri panvici je duo zložené z moderátora Milana ´Juniora´ Zimnýkovala a šéfkuchára Mareka Orta. Fanúšikovia dobrého jedla a poctivej gastronómie si prídu na svoje.

Hudba v parku

5. júla 18:00 v Záhrade umenia

Tento rok obohacuje kultúrne leto mesta Prešov prvý ročník festivalu Hudba v parku, ktorý prináša sériu gospelových koncertov počas letných štvrtkov a to v Záhrade umenia.

BB Countrybál

5. júla 16.00 U Greka

Všetci milovníci country sa môžu tešiť na tradičný countrybál. Jedlo, pitie, zábava a nejaké to prekvapenie je podľa organizátorov zabezpečené. Vstup voľný.

Turnaj v plážovej hádzanej

7. júla 10:00 – 8. júla pri kúpalisku, Sídlisko III

Napíše sa už 24. ročník turnaja v plážovej hádzanej a súčasne 5. ročník Memoriálu V. Lafka.

My sme Východ

7. júla 15.00 na Hlavnej

Podujatie plné hudby, zábavy a energie, aká je len na Východe. V Prešove sa už tešia Junior a Čeky, Šarišanci, Juraj „Šoko“ Tabaček, Heľenine oči a ďalší.

Tour de Prešov

8. júla 2018 Hlavná, Prešov a okolie

4. ročník medzinárodných cyklistických pretekov Tour de Prešov oficiálne začne 8. júla 2018 o 9.00 hod. v historickom centre mesta Prešov. Jedinečná udalosť roka priláka na vyše 100 kilometrový okruh pretekárov z celého Slovenska, Maďarska, Poľska, Čiech či dokonca Anglicka.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM