Ľubomír Hudačko Rôzne

Leto v Prešove obohatí aj 8. ročník Pivného festivalu: Na čo sa môžeme tešiť?

V našom meste sa cez leto uskutoční i 8. ročník Pivného festivalu. Návštevníci sa môžu tešiť na takmer sto druhov zlatistého moku aj na hudobné vystúpenia.

Ilustračný obrázok k článku Leto v Prešove obohatí aj 8. ročník Pivného festivalu: Na čo sa môžeme tešiť?
Zdroj: TASR

Známe podujatie sa už pomaly ale isto blíži. Prípravy 8. ročníka Pivného festivalu v Prešove sú už v plnom prúde. A organizátori sa ho rozhodli o týždeň predĺžiť.

„Na základe ohlasov z radov návštevníkov sme sa rozhodli predĺžiť festival o 7 dní, takže tohto roku si milovníci zlatistého moku prídu na svoje v termíne od 19. júla do 5. augusta. A to v priestoroch bývalého Jazdeckého areálu na Sídlisku III,“ prezradili.

V ponuke bude takmer 100 druhov piva, vrátane viacerých špeciálov, alko aj nealko siderov a radlerov z domácej produkcie, Čiech a Moravy, ale aj Nemecka, Belgicka či Anglicka.

Jednotným platidlom na festivale je už tradične „Pivný toliar“, ktorého hodnota bude tento rok 1,40 eur a ktorým bude možné platiť za všetky nápoje aj jedlá, ponúkané v rámci festivalu. Toliare si návštevníci budú môcť zameniť v Zmenárňach, umiestnených hneď pri vstupe do areálu festivalu.

Aj tento rok budú okrem hlavnej asfaltovej plochy s výčapnými stanmi, sedením a veľkoplošným pódiom pre návštevníkov festivalu pripravené ďalšie dva veľkoplošné stany na trávnatej ploche. Zaujímavý je aj kultúrny program akcie. Tešiť sa môžete na Prešovčanku Michaellu, vystúpi aj Peter Bič Project, kapely Traky, The Fathers, Dip, Vidiek, Smola a Hrušky, Šarišanci, Olympic revival u Baby, Inekafe, Replay Band a tiež Larix.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM