Iné športy

Prešovskí volejbalisti uspeli: Na pôde Trenčína triumfovali hladko na nulu, FOTO

Prvý zápas po zimnej prestávke prešovskí volejbalisti zvládli. V Trenčíne triumfovali jednoznačne 3:0 na sety. Ako sa to rodilo napovie fotogaléria.

Ilustračný obrázok k článku Prešovskí volejbalisti uspeli: Na pôde Trenčína triumfovali hladko na nulu, FOTO
9
Galéria
Zdroj: TASR

O tom, kto si napokon vybojuje účasť v nadstavbe v skupine 1.-4., sa rozhodne v poslednom 18. kole na budúci týždeň v sobotu. Prešov hostí Komárno, Svidník sa predstaví na palubovke Myjavy. Svidníku stačí na udržanie si štvrtej priečky akékoľvek víťazstvo.

Erik Digaňa, tréner Prešova: „Bol to prvý zápas po sviatkoch, počas pauzy sme hrali jeden prípravný duel. Vrátil sa nám Šimon Gula, chcel som ho vyskúšať ako vyzerá. Nechali sme odpočívať Martina Sopka, pretože v stredu nás čaká dôležitý zápas štvrťfinále Slovenského pohára proti Prievidzi a musíme sa na to pripraviť. Dnes sme si vyskúšali pár alternatív, nie som veľmi spokojný, pretože v prvých dvoch setoch nám chýbala väčšia energia. My nemôžeme hrať profesorsky. V treťom sete to už bolo v poriadku. Zápas nám odkryl nejaké slabiny, na ktoré sa musíme v tréningu zamerať, ale som rád, že sme vyhrali," uviedol tréner pre svf.sk.

COP Trenčín – VK Mirad PU Prešov 0:3 (-22, –23, –21)

  • Zápas trval: 75 minút
  • rozhodovali: Malík a Čuntala
  • Trenčín: Goč 2, Hrtus 8, Jendrejčák 4, Vančo 3, Ondruš 15, Kyjanica 6, liberá Kurej a Ružbaský (Š. Rzyman 9, Fejt 1, Krišák 0, Murgaš 0)
  • Tréner: P. Kalný.
  • Prešov: Červeň 3, Jurko 1, Hudák 12, Mikovčík 8, Bogdanovič 10, Gula 7, liberá T. Lampart a Pavlinský (Rajduga 6, Faron 9, Velička 0, Šiket 0)
  • Tréner: E. Digaňa.
  • MVP: Michal Hudák (Prešov)

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Takto sa rodil triumf volejbalistov: Prešovčania vyhrali v Trenčíne
9
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM