Kultúra

Prešovčanom po roku opäť pripravil veselú šou: Koncert Mira Jaroša v OBRAZOCH

Ak vaši potomkovia zbožňujú Mira Jaroša, potom ste nemohli chýbať na jeho koncerte v Prešove. Spevák s kapelou ponúkol opäť po roku veselú šou.

Ilustračný obrázok k článku Prešovčanom po roku opäť pripravil veselú šou: Koncert Mira Jaroša v OBRAZOCH
19
Galéria
Zdroj: Vlado Salzer

Miro Jaroš sa po roku vrátil do Prešova a to v rámci jeho vianočného turné, ktoré je určené hlavne deťom. Zaujať sa však, samozrejme, podarilo aj ich rodičov, ktorí si tiež prišli na svoje. „Ja som sem prišiel so synovcom, pretože pesničky Mira Jaroša má veľmi rád. Môj štýl hudby, ktorý počúvam je iný, ale o mne to v tento večer nebolo. Hlavné je, že sa páčilo jemu,“ povedal po predstavení Prešovčan Dušan.

V podobnom duchu sa vyjadrila aj Miriam, ktorá na koncert zobrala svoje dve deti. „Je to už vlastne vianočný darček pre ne, takže sme radi, že sme tu mohli byť a vypočuť si tie pesničky naživo. Deti sa zabavili a zaspievali, budú mať v škole o čom rozprávať,“ tešila sa ich mama.

Obľúbené vianočné pesničky a koledy zazneli v jedinečnom prevedení s kapelou. Prešovské Kino Scala sa tak naladilo na pravú sviatočnú atmosféru a publikum si naživo vypočulo pesničky Vo vianočnej pekárni, Už sa teším na Ježiška, Nech už nasneží, Zabalené do papiera či Bola raz malá hviezdička.

A ako to na koncerte vyzeralo si pozrite vo fotogalérii Vlada Salzera.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Bolo sa na čo tešiť: V Prešove vystúpil s detskou vianočnou šou Miro Jaroš
19
Galéria
Zdroj: Vlado Salzer
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM