Futbal

Prešovčania v II. lige neskórovali ani v druhom zápase: Tatran remizoval bez gólov

Jeden bod na konte, ale nula strelených gólov. Tatran Prešov zatiaľ hľadá vhodného strelca aj v II. lige. Gól v zápase so Skalicou nepadol ani jeden.

Ilustračný obrázok k článku Prešovčania v II. lige neskórovali ani v druhom zápase: Tatran remizoval bez gólov
Zdroj: Dušan Guman

Futbalisti Tatrana Prešov nevyhrali a dokonca ani neskórovali ani v 2. kole II. ligy. Tentoraz im v Stropkove bola súperom Skalica, no diváci gól napokon nevideli. Šarišania tak do tabuľky získali vôbec prvý bod, pretože minulý týždeň nestačili na Lipany.

Hlasy trénerov

Anton Mišovec, tréner 1. FC Tatran Prešov: „Hrali sme proti kvalitnému súperovi, ktorý má káder dlho pohromade. Vedeli sme o súperových silných stránkach. V prvom polčase mali väčšie držanie lopty, ale nebezpečnejšie šance boli na našej strane. V zápase sa mi páčil najmä Mišo Kraľovič aj ďalší mladí hráči, ako Mário Strachan. To je naša cesta, chceli by sme hrať s mladými odchovancami a dávať im príležitosť. Bod je spravodlivý pre oboch. Proti kvalite súpera sme sa prezentovali kvalitným výkonom aj my,“ uviedol lodivod Šarišanov pre 1fctatran.sk.

Jozef Dojčan, tréner MFK Skalica: „Merali sme cestu k veľmi nebezpečnému súperovi, ktorý hral v minulej sezóne Fortuna ligu. Na zápas sme sa snažili pripraviť čo najlepšie. Stretnutie ukázalo, že sme boli pripravení slušne. Až na desať, pätnásť minút v druhom polčase, sme boli lepším mužstvom, hrali sme kombinačný futbal. Žiaľ, za krásu sa body nerozdávajú. Získali sme plusový bod, ale chceli sme viac.“

1. FC Tatran Prešov – MFK Skalica 0:0

  • ŽK: Špilár – Abrahám, Sombat, Szöcs
  • ČK: Szöcs (po druhej žltej)
  • Rozhodovali: Očenáš – Tomčík, Jekkel
  • 492 divákov
  • Zostava Prešova: Lukáč – Micherda, Luberda (K), Dzurík, Petko – Kraľovič (86. Šimko), Keresteš, Maník, Micovčák – Strachan (90. Grejták), Špilár (71. Dziak).

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM