Aktualizované Kultúra

Tretí ročník letného kina Pocity ponúkne desať filmov: Premietať sa bude aj Joker

Letné kino Pocity ponúkne aj tento rok filmy pod hviezdnou oblohou. Premietania sa uskutočnia každý týždeň v záhradnom kine na Masarykovej ulici.

Ilustračný obrázok k článku Tretí ročník letného kina Pocity ponúkne desať filmov: Premietať sa bude aj Joker
5
Galéria
Zdroj: Zuzana Balenčin

Informovala o tom tlačová referentka Mestského úradu v Prešove Lenka Šitárová.

Ako povedala, v prípade zlého počasia sa filmy budú premietať v náhradnom termíne vždy v piatok. Inak ale platí, že program bude každú stredu po 21.00 hod. v záhradnom kine.

Šachovnicové sedenie

„Aktuálne informácie ľudia nájdu na facebookovej stránke Kino Pocity a webových stránkach, kde si môžu aktuálne informácie overiť vždy pred návštevou premietania, situácia sa totiž priebežne môže meniť,“ povedala Šitárová. Premietať sa bude už dnes 10. júna a o týždeň diváci uvidia aj oscarového Jokera.

Organizátori podľa jej slov žiadajú divákov, aby dodržiavali všetky hygienické nariadenia, o ktorých budú informovať aj na mieste. Cena vstupného sú 4 eurá, držitelia preukazu filmového klubu majú vstup za 3 eurá.

„Momentálne je obmedzená 50-percentná kapacita pri dodržaní šachovnicového sedenia, v prípade väčšieho záujmu o premietania si preto organizátori vyhradzujú právo stopnúť vpúšťanie divákov do areálu. K dispozícii bude dezinfekcia rúk a dve prenosné toalety, ktorých kľučky na dverách sa budú pravidelne dezinfikovať,“ povedala Šitárová s tým, že na hromadných podujatiach je tiež povinné nosiť na tvári ochranné rúško.

A v obrazoch si pozrite aj to, že vidieť sa oplatí aj opálové bane neďaleko Prešova.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Obrazom: Oplatí sa to vidieť naživo, pri Prešove máme opálové bane
5
Galéria
Zdroj: TASR

Hl. foto: archívne

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM