Rôzne

Prešov Night Run prinesie dočasné obmedzenia: S čím treba počítať?

V Prešove sa bude bežať pod osvetlením nočných lámp. Podujatie Prešov Night Run sa však nezaobíde bez dočasných obmedzení.

Ilustračný obrázok k článku Prešov Night Run prinesie dočasné obmedzenia: S čím treba počítať?
Foto: Ľubomír Hudačko

Akcia Prešov Night Run, ktorá otvára bežeckú sezónu v našom meste, sa uskutoční už zajtra. Prešovská radnica informovala, že v piatok tak bude Hlavná a Vajanského ulica úplne uzavretá, a to v čase od 18.00 do 21.30. Cestná premávka bude v danom čase vedená po obchádzkovej trase, a to po priľahlých komunikáciách na ul. Duklianska, Levočská, Okružná, Remscheidská, Škultétyho, Kuzmányho, Lesík delostrelcov, Hollého a Šafárikova.

„Počas uzávierky bude MHD presmerovaná po náhradnej trase cez ul. Levočská, Duklianska, Obrancov mieru, 17. novembra a Škultétyho. Trolejbusová doprava bude nahradená autobusovou,“ uviedla radnica.

Na aké zmeny v MHD sa treba pripraviť?

Trolejbusové linky 4 a 8 budú premávať po obchádzkovej trase cez ulice Škultétyho, 17. novembra a Obrancov mieru. Linka č. 32 bude premávať obojsmerne cez Okružnú ulicu, otáčať sa bude cez zastávky Levočská a Clementisova. Spoj linky č. 12 zo Sibírskej o 18.30 medzi zastávkami Dilongova a Veľká pošta bude premávať cez Moyzesovu a Grešovu ulicu.

Ostatné linky budú premávať po základnej obchádzkovej trase cez Okružnú ulicu. Na obchádzkovej trase budú zastavovať na zastávkach Okružná, Floriánova, Poliklinika. Všetky spoje, ktoré začínajú na zastávke Divadlo Jonáša Záborského, budú začínať na zastávke Okružná (smer Floriánova).

Dočasne nefunkčné zastávky

  • Na Hlavnej (obojsmerne)
  • Trojica (obojsmerne)
  • Divadlo Jonáša Záborského

Náhradné zastávky

  • Okružná (obojsmerne)
  • Floriánova (obojsmerne)
  • Okružná (smer Floriánova)

Pri cestovaní do centra mesta linkami č. 4 a č. 8 odporúča Dopravný podnik mesta Prešov prestup na autobusové linky na zastávke Železničná stanica.

Nedávno v Prešove ocenili školských pracovníkov. Kliknite si fotogalériu.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

V metropole Šariša oceňovali školských pracovníkov: Pozrite si fotoreportáž
12
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM