Ľubomír Hudačko Kultúra

Prešov dnes zažije nový hudobný festival: Kedy vystúpia Chiki liki tu-a či Komajota?

V našom meste sa dnes bude konať nový hudobný festival. Aké kapely na ňom vystúpia a v ktorých časoch? Aj to sa dozviete v článku...

Ilustračný obrázok k článku Prešov dnes zažije nový hudobný festival: Kedy vystúpia Chiki liki tu-a či Komajota?
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Gjarfest je nové podujatie na mape kultúrnych akcií v Prešove. A uskutoční sa už dnes. Ide o jednodňový hudobný festival, ktorý organizujú študenti Gymnázia J. A. Raymana a to pre ďalších študentov, ale i širokú verejnosť.

Ušľachtilá myšlienka

Navyše, celý jeho výťažok podľa organizátorov poputuje do rúk chlapca, ktorý pred pár rokmi utrpel vážny úraz a je odkázaný na invalidný vozík. A to predurčuje, že nepôjde len tak o hocijakú akciu. Má totiž aj ušľachtilú myšlienku.

„Na feste si budete môcť kúpiť pivo, klobásku a rôzne iné pochutiny. Takisto sa môžete tešiť na rôzne atrakcie a súťaže,“ pozývajú na festival do Jazdeckého areálu pri Bowlingu pri trati jeho organizátori.

V rámci sprievodného programu festivalu bude k dispozícii aj stánok, kde sa budete môcť naučit niečo o prevencii onkologických a kardiovaskulárnych chorôb. No a je už známe aj to, kedy presne návštevníkov tohto podujatia zabavia vystupujúce hudobné kapely. Nastala však aj jedna zmena, kapela Parrot of Madness totiž napokon nebude môcť vystúpiť, ale nahradí ju skupina Jeno´s Brothers.

Časový rozpis Gjarfestu:

  • 15.00 Jeno´s Brot­hers
  • 16.30 Komajota
  • 18.00 No Brake
  • 19.30 Akustika
  • 21.00 Chiki liki tu-a

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM