Ľubomír Hudačko Správy

Predstaničný priestor v Prešove: Obnova pokračuje, no v podchode zateká, VIDEO

Predstaničný priestor v Prešove prechádza rozsiahlou rekonštrukciou, spolu s ním aj podchod. Práce napredujú, ale vyskytol sa problém v podobe zatekania.

Zdroj: Dnes24.sk

Ukončenie a odovzdanie stavby je podľa informácií z prešovskej radnice v pláne v auguste, práce zatiaľ postupujú podľa harmonogramu. Vyskytol sa však problém a tým je zatekanie v podchode.

Zatekanie

„Zatekanie v podchode je fakt, ide o úsek pod cestou. Príčina však nie je doteraz známa,“ uviedla pre náš spravodajský portál hovorkyňa prešovskej radnice Eva Peknušiaková. Podľa jej slov sa predmetná vec intenzívne rieši. Podľa zmluvy o dielo je cena za stavbu Modernizácie a rekonštrukcie prestupného uzla na Masarykovej ulici v Prešove (predstaničný priestor) stanovená na viac ako 1,5 milióna eur bez DPH.

Slávnostné otvorenie

Primátorka Andrea Turčanová sa nedávno zúčastnila aj kontrolného dňa. „Stavba rastie a mení sa zo dňa na deň, čomu sa teším. Riešili sme aj drobné problémy so zatekaním jednej časti podchodu a stĺpmi verejného osvetlenia, avšak tie by mali byť v najbližších týždňoch odstránené,“ uviedla k téme Turčanová a doplnila, že v lete tohto roku sa môžeme tešiť na slávnostné otvorenie. Ako zatekanie na mieste vyzerá si môžete pozrieť vo fotogalérii aj vo videu.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Rekonštrukcia predstaničného priestoru: Foto zatekajúceho podchodu z februára
4
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM