Futbal Šport

Pomôže Chminianskej Novej Vsi: Bývalý reprezentant Martin Jakubko si zahrá 6. ligu

Bývalý reprezentant Martin Jakubko sa vracia na futbalovú scénu. Jeho novým pôsobiskom bude účastník 6. najvyššej súťaže OŠK Sokol Chminianska Nová Ves.

Ilustračný obrázok k článku Pomôže Chminianskej Novej Vsi: Bývalý reprezentant Martin Jakubko si zahrá 6. ligu
Zdroj: TASR

Tridsaťsedemročný útočník absolvoval posledný duel v drese Ružomberka v 33. kole Fortuna ligy sezóny 2015/2016, uplynulý ročník pauzoval.

„S Martinom sme sa dohodli, sľubujeme si od toho značný prínos. V kabíne aj na ihrisku. Futbalový rozum, góly. To prvé, keď to raz futbalista má – čo je jeho prípad – o to nikdy nepríde. A dávať góly, všetci veríme, tiež nezabudol,“ prezradil pre web ObFZ Prešov tajomník klubu Pavol Kalina.

Jakubko je rodák z Chminianskej Novej Vsi. Cez Sabinov, Lipany, Prešov, Vranov nad Topľou a Banskú Bystricu postupne odštartoval svoju medzinárodne úspešnú kariéru. Účastník majstrovstiev sveta 2010 v Juhoafrickej republike obliekal dresy ruských tímov FK Chimki, FK Moskva, Saturn Ramenskoje, Dinamo Moskva a Amkar Perm.

Prvé dva majstrovské zápasy sezóny 2017/2018 hrá Chminianska Nová Ves v domácom prostredí. Ďalší zážitok pre hráčov súpera. „Prídu k nám Nemcovce a po nich Šarišské Dravce. Bude to pre hostí určite zážitok. A veríme, že aj pre nášho pokladníka,“ dodal na záver Kalina.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM