Otváranie terás zmobilizovalo štamgastov: Pivovar v Šariši hneď eviduje dopyt po pive
Podľa manažéra závodu vo Veľkom Šariši je na otvorenie terás pohostinstiev a reštaurácií 26. apríla pivovar plne pripravený.
Pivovar Šariš vo Veľkom Šariši eviduje v súvislosti s rozhodnutím krízového štábu o otvorení terás pohostinstiev a reštaurácií zvýšený dopyt po sudovom pive.
O 54,7%
Ako pre TASR uviedol manažér závodu Grzegorz Komora, tento týždeň sa zvýšil o 54,7 percenta v porovnaní s pôvodným plánom produkcie, ktorý reflektoval dopyt pri doteraz platných obmedzeniach.
Podľa jeho slov na otvorenie terás pohostinstiev a reštaurácií 26. apríla, súvisiacu podporu podnikov, ako aj zvýšený dopyt po čapovanom pive je pivovar plne pripravený.
Ponúkame aj ďalšie aktuality zo Slovenska:
Výroba naplno
„Výroba aj naďalej funguje naplno a bez komplikácií. Pokračujeme v stáčaní do sudov a tankov, takmer 14 percent z celkového objemu na tento týždeň už smeruje práve do prevádzok,“ povedal Komora s tým, že dodávky piva partnerom v segmente HoReCa sú plynulé a v rámci logistiky nezaznamenali žiadne zdržania či problémy.
Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.
Hl. foto: archívne