Tomáš Šuhajda Rôzne

Čo z mesta a okolia zaujalo Humenčanov najviac? TOP 10 najčítanejších článkov v roku 2019

Nenechajte si ujsť zaujímavú rekapituláciu roka 2019. Vynechajúc krimi, toto je desiatka najčítanejších článkov na spravodajskom portáli Humenné 24.

Ilustračný obrázok k článku Čo z mesta a okolia zaujalo Humenčanov najviac? TOP 10 najčítanejších článkov v roku 2019
Zdroj: Dnes24.sk

Výletná loď

Hitom leta na Domaši bol návrat výletnej lode po dlhých rokoch. Náučné okružné plavby zaznamenali veľký záujem aj medzi Humenčanmi. A aj článok s cenníkom a časmi odchodov lode Bohemia sa dostal do top desiatky najčítanejších v roku 2019. Nájdete ho tu.

Luxus v nočnom vlaku

V rámci nočných vlakov na trati Humenné – Praha budú môcť cestujúci po novom využiť aj vozeň, kde budú mať k dispozícii vlastnú toaletu, sprchu, telefón a kartou uzamykateľné kupé s priezorom. Celý článok tu.

Zaujala aj princa Charlesa

Vlna trochu inak, farebnejšie, tvárnejšie, nápaditejšie. Takto vníma prírodný, v našich končinách na ručné práce obľúbený materiál Humenčanka Silvia Varčová. Jej práce zaujali dokonca aj princa Charlesa. Viac sa o nej dočítate tu.

Staničná a spôsob radenia

Má priamy dopad decembrová novela zákona o cestnej premávke aj na dopravnú situáciu na Staničnej ulici v Humennom? Priniesli sme vám info priamo od mužov zákona.

Humenčan v oktagone

Humenčan Ján Metyľ sa rozhodol postaviť do oktagonu, na svoj prvý zápas v zmiešaných bojových športoch. Prečítať ste si mohli a stále z archívu aj môžete jeho otvorenú spoveď o rozhodnutí začať s MMA, najtvrdším športom na svete. Rozhovor nájdete tu.

Nová posila na súde

Prezidentka vymenovala v novembri šiestich sudcov všeobecných súdov a novú posilu dostal aj Okresný súd Humenné. Aj táto správa zaujala tisícky čitateľov. Článok si môžete prečítať tu.

Kam sa Humenčania chodievali baviť?

Aj história nášho mesta a archívne zábery tradične lákali a najviac fotonávrat do 70. rokov minulého storočia. Tentoraz to však nebolo do ulíc mesta, ale rovno do vnútra vychýrených podnikov, kde prekvitala zábava.

Taktová doprava

Od prvého januára 2020 bude na linke Humenné – Snina zavedené taktová doprava. Župa si od novinky sľubuje prehľadnosť v cestovných poriadkoch, no i vyššiu atraktivitu verejnej dopravy a nárast záujmu verejnosti. Celý článok tu.

Revitalizácia Sídliska pod Sokolejom

Časť Sídliska pod Sokolejom čaká revitalizácia a bude tak meniť svoju tvár. Priniesli sme vám vizualizácie, ktoré takisto zaujali nemálo čitateľov a článok sa dostal do desiatky najčítanejších. Ak ste ich ešte nevideli, pozrieť si ich môžete tu.

Najkrajšia dedina

V roku 2019 sme na spravodajskom portáli spustili online anketu o titul najkrajšia dedina v Humenskom okrese. Po ukončení hlasovania sme zverejnili kompletné výsledky, tu sú.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

A toto je fotogaléria, ktorá zaujala najviac čitateľov.

Zaspomínajte si: Archívne fotky podnikov, kam sa Humenčania chodievali baviť
4
Galéria
Zdroj: Okresný úrad Humenné

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM