Rôzne

Obľúbené miesto s novinkami: V Ekoparku pribudli Čarovný les, kvety, vodník i víla

Ak radi trávite čas v Ekoparku, môžete sa tešiť na novinky. Ten totiž víta návštevníkov novými kvetmi, vodníkom, vílou i Čarovným lesom.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbené miesto s novinkami: V Ekoparku pribudli Čarovný les, kvety, vodník i víla
10
Galéria

V Ekoparku začala letná sezóna už v apríli, takže toto obľúbené miesto je pre návštevníkov odvtedy otvorené každý deň. „A to aj cez víkendy a sviatky, pričom zatiaľ do 19.00 hodiny,“ uviedli priamo z Ekoparku jeho zástupcovia.

Nedávno sa v našej ankete vyjadrili aj práve k tomuto miestu prešovské mamičky. Tie najčastejšie spomínali ako lokalitu, kde v Prešove počas jari na čerstvom vzduchu najradšej trávia svoj čas so svojimi deťmi, práve Kolmanovu záhradu – ako sa toto miesto taktiež zvykne nazývať.

A čo majú v Ekoparku nové? Vedzte, že medzi obyvateľov Ekoparku pribudol vodník Čľupko s vílou Amálkou a navštíviť môžete aj ich nový Čarovný les. Zároveň, túto lokalitu skrášlili i nové kvetiny. To, ako to na mieste s nimi teraz vyzerá si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Ekopark v Prešove? Takto najnovšie víta návštevníkov, pribudli viaceré prvky
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM