Ľubomír Hudačko Kultúra

Nový týždeň začal, vyrazte si aj za relaxom: TOTO môžete v Prešove zažiť!

Nový týždeň je už tu. Ako počas neho relaxovať? Pomôcť vám v tom môžu naše tipy. Sledujte, aj takéto podujatia môžete v Prešove zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Nový týždeň začal, vyrazte si aj za relaxom: TOTO môžete v Prešove zažiť!
Foto: Ľubomír Hudačko

Ščamba

9. januára o 18.00 v kine Scala

Novoročný koncert Ščamby, ktorá dovŕšila 18 rokov svojho fungovania uvedie podujatie plné vtipných príhod a úsmevných pesničiek. Ku každej vstupenke CD zdarma.

Novoročný koncert

9., 10. a 11. januára, o 18:30 na Veľkej scéne DJZ

Novoročný koncert Hudby Ministerstva vnútra SR, skupiny Desmod, zboru PUĽS-u a dua La Femme s dirigentom Júliusom Selčanom. Prepojenie štyroch odlišných hudobných telies v jedinečných hudobných aranžmánoch.

Všetko najlepšie!

9. januára 18:30 v DJZ

Ray Cooney patrí bezpochyby medzi najslávnejších a najúspešnejších súčasných autorov bláznivých divadelných komédií patriacich do rodiny ľahšieho bulváru. Jeho hry sa vyznačujú dokonalou, až matematicky presnou konštrukciou absurdných situácií.

Divadlo Na Peróne: Fasbuk

11. januára od 19:00 vo Wave

Predstavenie s použitím textu Jany Micenkovej Veľký šváb na facebooku oceneného v rámci súťaže VEJK AP!2 a úryvku z textu A.P. Čechova Čajka.

Koňare

11. januára o 16.00 v Krajskom múzeu

Vernisáž výstavy Koňare – tradícia chovu koní v Prešove a okolí. Ťažiskom výstavy je história Štátneho žrebčinca v Prešove, jedného z najstarších chovateľských ústavov koní. Jeho význam a jedinečnosť v novodobej histórii Prešova potvrdilo aj Mestské zastupiteľstvo, ktoré prešovský žrebčinec 15.11.2017 zaradilo do zoznamu pamätihodností mesta Prešov. Výstava potrvá do 30.3.2018.

Zápas hviezd

13. januára od 16:00 v prešovskej ICE aréne

Tretí ročník zápasu hviezd našej druhej najvyššej hokejovej súťaže bude premiérovo hostiť Prešov. Najväčšie hviezdy 1. Hokejovej ligy sa stretnú 13. januára, aby si zmerali sily v úplne novom formáte exhibície.

Tri letušky v Paríži

14. januára o 18:00 v kine Scala

Francúzska situačná komédia o tom, čo sa môže stať, keď si muž chce užívať výhody ženáča, no do svadby sa mu príliš nechce. Účinkujú Viki Ráková, Henrieta Mičkovicová, Ivana Kubačková, Mária Breinerová, Richard Stanke a Ján Dobrík.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM